Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn Xperia 1 III huippupuhelin on nyt ennakkotilattavissa

2
Janne Yli-Korhonen

Sonyn Xperia 1 III huippupuhelin on nyt ennakkotilattavissa
Sony on kertonut huhtikuussa julkistetun Xperia 1 III huippupuhelimen hinnan ja saatavuuden.

Laitteen suositushinta on 1299 euroa.

Xperia 1 III on ennakkotilattavissa 5. heinäkuuta 2021 alkaen. Laitteen myynti alkaa valituilla jälleenmyyjillä 10. elokuuta 2021 väreissä musta ja violetti.

Lanseeraustarjouksena Xperia 1 III:n ostajat voivat lunastaa laadukkaat WH-1000XM3 -vastamelukuulokkeet (hinta tällä hetkellä 199 euroa) kampanjasivuston kautta. Tarjous on voimassa valituilla jälleenmyyjillä 30. syyskuuta 2021 asti tai kunnes varastoa riittää.

Puhelimessa on keskitytty vahvasti kuvaamiseen. Kamerajärjestelmän erikoisuus löytyy säädettävästä telekamerasta, jolla saavutetaan vaihdettava 70 millin ja 105 millin polttoväli. Puhelin sisältää myös paljon muuta kuvaamiseen liittyviä ominaisuuksia.Sony Xperia III:n takakameroiden tiedot

Muutkin ominaisuudet ovat huipputasolla. Edessä on 4K-resoluution OLED-näyttö, joka toimii 120 hertsin virkistystaajuudella. Näyttö on päällystetty Corning Gorilla Glass Victus -lasilla. Laitteen sisällä on tehokas Snapdragon 888 -piiri, 12 gigatavua RAM-muistia ja 4500 mAh akku.

Lisäksi laitteessa on stereokaiuttimet ja perinteinen 3.5 mm:n kuulokeliitäntä. Lisätietoa puhelimesta saa aiemmasta jutusta.

Xperia 1 III on parhaillaan Puhelinvertailun testattavana, joten juttua puhelimesta on luvassa seuraavien viikkojen aikana.Aiemmin Sony toi myyntiin Xperia 10 III -mallin, joka on myös käynyt Puhelinvertailun testissä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

dRD
dRD

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti keskonen:

Missä universumissa 1644 x 3840 on 4K?

Aikalailla se taitaa olla kuitenkin, television vaakaresoluutio on juurikin tuo 3840 kun puhutaan 4K-telkkareista. Eri kuvaushteella toki, niin "toinen ulottuvuus" vaihtelee. Pikseleitä toki vähemmän kuin "standardissa 4K-televisiossa", mutta aikalailla "close enough" että tuota voi rehellisesti 4K-tarkkuudeksi väittää.

Lillukanvarsia, toki :-)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.