>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämän vuoksi OnePlus ei pidä melua kännyköidensä vesitiiviydestä

Petteri Pyyny

Tämän vuoksi OnePlus ei pidä melua kännyköidensä vesitiiviydestä
Olemme usein kritisoineet arvosteluissamme sitä, että OnePlus on erittäin nihkeä hankkimaan kännyköilleen virallisia vesitiiviydestä ja pölynkestävyydestä kertovia IP-sertifikaatteja. Yhtiön valikoimasta sellainen löytyy ainoastaan OnePlus 9 Pro ja OnePlus 8 Pro -huippumalleista.

Mutta vaikka yhtiön lippulaivakännykässä, OnePlus 9 Prossa, onkin IP-sertifikaatti kertomassa siitä, että puhelin on kuin onkin vesitiivis ja kestää pölyä, ei yhtiö tuota tietoa tuo esiin markkinoinnissaan millään tavalla. Asiaa on ihmetelty myös julkisuudessa ja nyt yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau on kertonut syyn tähän.

Laun mukaan laboratorioissa tehdyt testit vedenkestävyydestä ja pölynkestävyydestä eroavat todellisesta elämästä niin paljon, että yhtiön mielestä niitä ei kannata tuoda esiin edes markkinointimielessä.Samaa linjaa itse asiassa noudattavat monet muutkin yhtiöt, joiden kännyköistä IP-sertifikaatti löytyy: nekään eivät juuri asiasta huutele. Ainoastaan erittäin haastaviin olosuhteisiin tarkoitettuja kännyköitä valmistavat yhtiön tuovat näitä sertifikaatteja isommin esiin omissa markkinointiesitteissään.

Oppaamme kertoo, mitä eri IP-luokitukset oikein käytännössä tarkoittavat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.