Vuoto esittelee etuajassa OnePlussan tulevat nappikuulokkeet

Puhelinvertailu

Vuoto esittelee etuajassa OnePlussan tulevat nappikuulokkeet
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on tullut tutuksi erityisesti alkujaan kohtuuhintaisista, mutta salamannopeista, älypuhelimistaan, mutta jo vuosien ajan yhtiö on luonut älypuhelimen vierelle myös kuulokkeita.

Jo OnePlus 6:n ajoilta yhtiöllä on ollut tarjota älypuhelimen kaveriksi langattomat nappikuulokkeet, alkuun ne oli OnePlus Bullets Wirelessin tapauksessa tosin liitetty toisiinsa niskalenkillä, joka teki niistä varmasti paremmin soveltuvat urheilijoille.

Sittemmin yhtiö on kuitenkin laajentanut täysin langattomiin nappikuulokkeisiin kilpaillakseen muita valmistajia vastaan. Nämä OnePlus Buds -kuulokkeet saavat huhujen mukaan nyt syystalvella jatkoa.

Vuotaja OnLeaks ja 91Mobiles ovat julkaisseetkin nyt jo kuvia näistä väitetyistä kuulokkeista. Tietojen mukaan kuulokkeet kantavat nimeä OnePlux Buds Z2, joka seuraa varsin luonnollisesti viime vuoden OnePlus Buds Z -julkaisua.Kovinkaan paljon OnePlus ei ole päättänyt muuttaa kuulokkeissa, josta lienee kertoo myös nimen varsin maltillinen muutos. Hieman muotoilua on kuitenkin uusittu entistä kulmikkaammalla designilla.Tekniikka ei ole vielä täysin paljastunut, mutta uudet antureiden reiät kuulokkeiden kyljessä kertovat, että ne tukevat todennäköisesti mm. uusia automatisoituja ominaisuuksia, kuten soiton lopettamista kuulokkeet poistettaessa.

Vuotajien mukaan laitteen julkistus osuu lokakuulle, mutta tarkempaa tietoa ei pystytty antamaan. Hinta lienee melko lähellä edeltäjien julkaisutilanteen 59 euron hintaa.

Luonnollisesti tälläkin kertaa OnePlussalta odotetaan uutta puhelinmallia, jonka rinnalla kuulokkeet julkistetaan.

Lisää kuvia tulevista kuulokkeista löytyy 91mobilesin artikkelista.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Samsung Galaxy M32 5G – hinta laskenut -42%

Samsung Galaxy M32 5G
318 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 546 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.