Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 13 Pro -mallien näyttö on Samsungin valmistama, sama näyttö mm. OnePlussassa

Petteri Pyyny

Uuden iPhonen huikea näyttö on täsmälleen sama näyttö kuin mm. OnePlussassa - valmistajana Samsung
Applen tällä viikolla julkaisemien uusien iPhone 13 -mallien yksi uudistus oli iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max -malleihin tuotu suuremmalla virkistystaajudella toimiva näyttö.

Mutta PhoneArenan mukaan kyseinen näyttö on itse asiassa Samsungin tehtaalta tuleva, täysin yleisesti muillakin valmistajilla käytössä oleva 120Hz näyttö. Samaa näyttöä käyttää ainakin OnePlus 9 Pro sekä Samsungin oma Samsung Galaxy S21 Ultra.

Eli kyllä, näyttö on loistava - kuten se on jo Samsungin ja OnePlussan mallien kohdalla todettu. Mutta mikään iPhonen erikoisuus ei kyseessä ole. Näytön virkistystaajuus vaihtelee täsmälleen samalla tavalla kuin OnePlus 9 Prossakin, eli näytön virkistystaajuutta muutetaan erittäin hitaasti päivittyvän virkistystaajuuden (1Hz) ja todella nopeasti päivittyvän virkistystaajuuden (120Hz) välillä, sen perusteella mitä näytöllä tapahtuu.



Edullisemmissa iPhone 13 -malleissa, eli iPhone 13 minissä ja iPhone 13:ssa käytetään puolestaan LG:n valmistamia, perinteisempiä 60Hz virkistystaajuuden näyttöjä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.