Honor tekee pian paluun Suomen puhelinmarkkinoille

Janne Yli-Korhonen

Honor tekee pian paluun Suomen puhelinmarkkinoille
HONOR on ollut parin vuoden ajan poissa Suomen puhelinmarkkinoilta Huawein aiheuttamien rajoitusten takia. Vuoden 2020 lopulla Huawei myi HONOR-brändin, joten HONOR on nyt itsenäinen. Tämän myötä HONOR-merkkisiä puhelimia näkee pian Suomessa.

"Olemme todella innoissamme tästä uudesta alusta. Pienen hiljaiselon aikana olemme kehittäneet tuotteitamme ja suunnitelleet tulevaa. Nyt kaikki on valmista – uusi HONOR on täällä ja se on entistäkin käyttäjälähtöisempi, innovatiivisempi ja itsenäisempi. Tämä näkyy kaikissa tulevissa lanseerauksissamme", kuvailee Suvi Surenkin, HONOR Suomen markkinointijohtaja.Ensimmäinen Suomessa nähtävä puhelin on HONOR 50, joka tulee saataville tämän kuun lopussa tai seuraavan kuun alkupuolella. HONOR 50 on myös arvosteltu Puhelinvertailussa.

Kyseinen puhelinmalli tulee käyttämään Googlen palveluita.

"Olemme onnistuneet aloittamaan yhteistyön useiden toimittajakumppaneiden kanssa jo varhaisessa vaiheessa. Esimerkiksi tuleva HONOR 50 -älypuhelin varustetaan Google Mobile Services -palveluilla, jotka tarjoavat asiakkaillemme kattavamman sovellusympäristön ja ilmiömäisen mobiilikokemuksen", kertoo Suvi Surenkin.HONOR on menestynyt Suomessa usealla puhelinmallilla. HONORin tarina alkoi Suomessa vuonna 2014 HONOR 6 -älypuhelimella ja sitä seurasivat menestysmallit HONOR 7, HONOR 8, HONOR 9, HONOR 10 ja viimeisimpänä HONOR 20.

Menestystä pyritään jatkamaan tulevalla mallilla.
"Menestyksemme taustalla ovat huippulaadukkaat tuotteet, jatkuva innovointi ja kattava kumppaniverkosto, mutta myös paikalliskulttuurin aito ymmärtäminen. Tunnemme Suomen markkinan hyvin ja meillä on erityinen asema suomalaisten elämässä. Haluamme vastata suomalaisten käyttäjien tarpeisiin ja toiveisiin parhaalla mahdollisella tavalla", kertoo HONOR Finlandin myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi.Tulevaisuudessa lanseerattavat tuotteet tukevat HONORin IoT-strategiaa ja tavoitetta rakentaa entistäkin laajempi älylaite-ekosysteemi. Tuotteet noudattavat HONORin 1+8+N-strategiaa, joka pitää sisällään älypuhelimia, puettavia älylaitteita ja yhteistyökumppaneiden kanssa kehitettyjä tuotteita. Tästä kokonaisuudesta syntyy uusi, entistäkin kattavampi älylaitteiden tuotevalikoima.

Aiemmin tänä vuonna HONOR on tuonut Suomeen Band 6 -aktiivisuusrannekkeen sekä kuulokkeet.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Samsung Galaxy M32 5G – hinta laskenut -42%

Samsung Galaxy M32 5G
318 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 546 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.