Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus aloitti jo sekoilun tarjousten kanssa - Black Friday kestää kuukauden

Janne Yli-Korhonen

OnePlus aloitti jo sekoilun tarjousten kanssa - Black Friday kestää kuukauden
Black Friday, Black Week vai Black Month? OnePlus on ilmeisesti päättänyt ottaa käyttöön näistä vaihtoehdoista viimeisen, sillä suosittua Black Friday -tarjouspäivää vietetään vasta perjantaina 26. marraskuuta, mutta OnePlussalla näitä tarjouksia nähdään lähes kuukauden ajan.

OnePlussan Black Friday -tarjoukset löytyvät OnePlussan nettikaupasta.

OnePlus kertoo, että kampanjassa on jatkuvia tarjouksia sekä myös perjantaisin julkaistavia "flash sale"-alennuksia seuraavan neljän viikon ajan.

Muun muassa lippulaivapuhelimia myydään alennettuun hintaan. OnePlus myös kertoo, että Nord 2 5G tulee olemaan saatavilla jopa 50 euron alennuksella (12GB + 256GB muistiversio) kampanjan aikana.

Puhelimien lisäksi alennettuun hintaa saa kuulokkeita, OnePlus Watch -älykellon sekä muita tarvikkeita ja asusteita."OnePlus asettaa aina yhteisönsä kaikkien kampanjoidensa keskipisteeseen, ja kuukauden kestävä Black Friday -tarjouskampanja on täydellinen tilaisuus kaikille OnePlus-yhteisön jäsenille ja faneille tarttua saatavilla oleviin OnePlus-suosikkilaitteiden tarjouksiin", kerrotaan OnePlussan tiedotteessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.