Kolmen uuden Motorolan puhelimen myynti alkaa Suomessa

Janne Yli-Korhonen

Kolmen uuden Motorolan puhelimen myynti alkaa Suomessa
Motorola julkisti marraskuussa kerralla peräti viisi erilaista moto g -puhelinmallia. Tuolloin kerrottiin, että kolmen laitteen kohdalla myynti alkaa 6. joulukuuta.

Uusia puhelinmalleja ovat moto g200, moto g71, moto g51, moto g41 ja moto g31. Näistä moto g200, moto g51 ja moto g41 tulevat saataville nyt. Kahden muun julkaisupäivää ei julkaisun yhteydessä kerrottu, mutta myös nämä ovat jo ilmestyneet joidenkin jälleenmyyjien valikoimaan.

Hinnat:

Laitteista mielenkiintoisin on moto g200, sillä tämä käyttää tehokasta Snapdragon 888+ -piiriä. Lisäksi laitteessa on kookas 6,8-tuumainen 144 hertsin virkistystaajuuden näyttö.

Myös moto g51:n näyttö on 6,8-tuumainen ja se toimii puolestaan 120 hertsin virkistystaajuudella. Tässä laitteessa on myös 5000 mAh akku ja 50 megapikselin pääkamera.

Moto g41 eroaa kahdesta muusta mallista muun muassa näytön OLED-tekniikalla ja pääkameran optisella kuvanvakaimella.

Lisätietoa viidestä uutuudesta saa aiemmasta jutustamme.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.