Vuoto: Nyt tiedämme hieman Oppon taittuvan puhelimen tekniikasta

1
Puhelinvertailu

Vuoto: Nyt tiedämme hieman Oppon taittuvan puhelimen tekniikasta
Oppo paljasti eilen, että se on julkaisemassa pian yhtiön ensimmäistä taittuvaa puhelinta. Sisarbrändi OnePlussan taustalla oleva kiinalaisfirma esitteli laitetta jo lyhyellä teaset-videolla.

Teaserin yhteydessä ei kuitenkaan paljastettu ominaisuuksia tai tekniikkaa, mutta vuotojen perusteella etupaneelin näytön kooksi on arvioitu noin 5,5 tuumaa.

Nyt vuotaja Evan Blass on julkaissut väitettyjä virallisia promokuvia, joista paljastuu myös hieman tekniikkaa. Kuvissa näkyy laitteen takaosassa sijaitseva kolmoiskamera, jonka vieressä on teksti 50 MP, joka luonnollisesti viittaa oletuskameraan.

Lisäksi kameramoduuliin on painettu AI Camera, jolla viitataan laitteen tekoälykykyihin kamerasovelluksen suhteen. Tämä ei tietysti ole mikään yllätys, sillä näitä ominaisuuksia (ja mainoslauseita) on nähty älypuhelimissa jo vuosia.Kuvan perusteella voi myös arvella, että laitteen kamerakolmikko on melkoisen perinteinen ja sisältää todennäköisesti laajakulma- ja zoom-kamerat.

Kameroiden laadusta ei luonnollisesti voi vetää tässä vaiheessa kovinkaan varmoja johtopäätöksiä, sillä emme tiedä millaisia sensoreita linssien alla on.

Oppo Find N esitellään virallisesti 15. päivä kuluvaa kuuta eli ensi keskiviikkona.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
99 € DNA
196 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -22%

Realme 11 Pro
268 € Bigbox
308 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 343 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.