Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevasta Garmin Forerunner 955 -kellosta paljastui ensimmäisiä tietoja

Janne Yli-Korhonen

Tulevasta Garmin Forerunner 955 -kellosta paljastui ensimmäisiä tietoja
Garmin julkaisi juuri Fenix 7 -sarjan sekä epix (Gen 2) -mallin, mutta suunnitteilla on jo seuraavan mallin julkaisu. Yhtiöllä kävi kuitenkin pienimuotoinen moka, sillä tuleva Forerunner 955 esiintyi hetken Garminin nettisivuilla. Asiasta kertoo mm. notebookcheck.net.

Forerunner 955 on jatkoa Forerunner 945 -mallille (kuvassa), joka juuri arvosteltiin Puhelinvertailun toimesta.

Nettisivun maininta ei tosin kovinkaan paljoa paljastanut. Sivuilla oli mainittuna, että kello tukee GPS- ja LTE-yhteyksiä. Hinnaksi mainittiin 1049 Australian dollaria eli noin 656 euroa paketille, johon kuuluu myös sykevyöt ja lisäranneke.

Forerunner 945 julkaistiin vuonna 2019, mutta sen LTE -versio saapui myyntiin Suomessa vasta hiljattain viime vuoden loppupuolella. Forerunner 945 LTE maksaa Suomessa 699 euroa. Forerunner 955:n hinta varmaankin päätyy Suomessa samalle tasolle.maininta Forerunner 955 kellosta garminin nettisivuilla
Forerunner 955 mainittiin hetkellisesti Garminin nettisivuilla, mutta tarkemmat tiedot eivät paljastuneet.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.