Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Raportti: Applen tuleva iPhone saa periskooppikameran

Puhelinvertailu

Raportti: Applen tuleva iPhone saa periskooppikameran
Applen tulevasta älypuhelinmallista on huhuttu jo pitkään, ja ensimmäiset kameraa koskeneet huhut alkoivat jo heti edellismallin jälkeen loppuvuodesta.

Tuolloin Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arveli, että iPhonessa siirrytään uuteen kameroiden aikakauteen, kun megapikselit kasvavat merkittävästi totutusta 12 megapikselistä aina 48:aan asti.

Tätä tietoa vahvisti entisestään alkuvuodesta julkaistu TrendForcen raportti, jonka mukaan myös Apple on siirtymässä 48 megapikselin kameraan.

Nyt tiedot kertovat, että Applen kamerauudistukset lähivuosina ei jää pelkästään megapikselien lisäämiseen, vaan amerikkalaisjätti on valmistautumassa siirtymään myös zoom-kameran osalta.

The Elecin mukaan kuvanvakaimia valmistava Jahwa Electronics valmistautuu tuottamaan komponentteja Applelle uudessa tehtaassa. Nämä komponentit on yhdistetty loppuvuodesta perutun Samsung-yhteistyön tiimoilta juuri teleskooppikameraan.Tehtaan aikataulu ei kuitenkaan mene yksiin iPhone 14 -malliston kanssa, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna, vaan komponenttien tuotanto menee ensi vuodelle. Tämä tarkoittaisi, että se kerkeäisi aikaisintaan iPhone 15 -mallistoon, joka onkin analyytikkojen arvioiden mukaan juuri se mallisto, josta kamera ensi kertaa löytyy.

Periskooppikameroita on nähty jo aiemmin mm. Samsungin ja Huawein laitteissa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.