Etkö malta odottaa? Android 13 beta on nyt saatavilla OnePlus 10 Prolle

Petteri Pyyny

Etkö malta odottaa? Android 13 beta on nyt saatavilla OnePlus 10 Prolle
Android 13 tullaan julkaisemaan "kuluttajaystävällisessä" muodossa vasta syksyllä 2022, mutta tulevasta käyttöjärjestelmästä on jo saatavilla sen ensimmäinen virallinen beta-versio. Nyt tuon samaisen Android 13 beta-version voi asentaa myös OnePlussan tuoreimpaan huippumalliin.

Jos taskusta löytyy jo OnePlus 10 Pro ja haluat hypätä kokeellisen, vielä vahvasti keskeneräisen käyttöjärjestelmän ihmeelliseen maailmaan, toiveesi toteutuu helposti.

Beta-versiot ovat kokeiluversioita, joissa on väistämättä vielä puutteita ja bugeja, joten kokeiluversiota ei missään nimessä suositella asentamaan, ellet tiedä oikeasti mihin olet ryhtymässä.

Mutta jos rohkeutta ja kiinnostusta piisaa, löytyy OnePlussan sivuilta ohjeet siihen, miten beta-ohjelmaan pääsee mukaan ja miten kokeiluversion voi asentaa omaan puhelimeen.Olemme jo laajasti kertoneet Android 13 mukanaan tuomista uudistuksista, joten kannattaa perehtyä kyseiseen artikkeliimme tarkemmin, jotta selviäisi, mitä tuleva käyttöjärjestelmä tuo mukanaan.

Lue myös: Näille kännyköille Android 13 -päivitys on tulossa

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -46%

Sony Xperia 5 IV
521 € Dustin Home
799 € Proshop
978 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 964 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -42%

Xiaomi Mi 9 – hinta laskenut -39%

Xiaomi Mi 9
498 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 821 €

Motorola Moto G82 – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G82
280 € Hobby Hall
300 € Proshop
310 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 374 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.