Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Alkuperäinen OnePlus Nord sai vihdoin Android 12 -päivityksen

Petteri Pyyny

Alkuperäinen OnePlus Nord sai vihdoin Android 12 -päivityksen
OnePlussan ensimmäinen keskihintainen puhelin, vuonna 2020 myyntiin tullut OnePlus Nord on saanut vihdoin kauan odotetun Android 12 -päivityksen.

Vuonna 2020 kehuimme uutuutta arvostelussamme varsin vuolaasti, kun 399 euron uutuus onnistui täyttämään lähes kaikki odotukset mitä keskihintaiselle kännykälle tuolloin pystyi asettamaan.

Nyt uutuus on siis saanut näillä näkymin viimeiseksi jäävän Android -päivityksensä, kun Android 12 -päivityksen jakelu on alkanut valikoiduissa maissa, mm. Intiassa.

Päivitys siirtynee jakeluun Suomessakin lähiaikoina ja sen löytää puhelimen asetusten kautta, kun se saapuu ladattavaksi. Olemme jo aiemmin uutisoineet laajasti Android 12 mukanaan tuomista uudistuksista, jotka siis nyt tulevat myös OnePlus Nordin käyttäjille.

Lähde: Android Update TrackerVinkki: Pidämme yllä myös aika ajoin päivittyvää laajempaa Android 12 -päivitysseurantaa, jossa listaamme jo päivittyneet ja päivitystä vielä odottavat puhelinmallit.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.