Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomin uusi Mi Band 7 -aktiivisuusranneke sisältää isomman näytön ja kattavammat urheilutilat

Janne Yli-Korhonen

Xiaomin uusi Mi Band 7 -aktiivisuusranneke sisältää isomman näytön ja kattavammat urheilutilat
Xiaomi julkaisi uuden aktiivisuusrannekkeen suosittuun Mi Band -sarjaan. Uusi Mi Band 7 tarjoaa Mi Band 6 -rannekkeeseen verrattuna isomman näytön ja osaa tunnistaa enemmän liikuntatiloja. Mi Band 7 on kuitenkin toistaiseksi julkaistu vain Kiinassa, mutta sen odotetaan tulevan saataville globaalisti pian.

Mi Band 7 sisältää 1.62-tuumaisen AMOLED-näytön, kun edeltäjämallissa on 1.56 tuuman näyttö. Mi Band 7:n näytön tarkkuus on 490 x 192 pikseliä eli tarkkuus yltää 326 pikseliin tuumaa kohden, joka on sama kuin edeltäjässä.

Mi Band 7:n näyttö tukee always-on-display-toiminto eli näyttö on aina päällä. Xiaomi on lisännyt rannekkeeseen yli 100 uutta kellotaulua, joista on osa on suunniteltu always-on-display -näytölle.

Näytön lisäksi uudistusta on saanut urheilutilat, joita on nyt peräti 120 erilaista. Edeltäjämalli osaa tunnistaa 30 erilaista liikuntamuotoa.Uusi ranneke tukee nyt jatkuvaa veren happipitoisuuden seurantaa. Lisäksi tarjolla on muita tuttuja ominaisuuksia kuten sykkeen seuranta ja unen seuranta. Sisäänrakennettua GPS-yhteyttä ei kuitenkaan ole, vaan tätä varten mukana tulee olla älypuhelin.

Akunkeston luvataan yltävän normaalissa käytössä 15 päivään ja kovemmassa käytössä jopa 9 päivään.

Mi Band 7 maksaa 249 Kiinan juania, joka on noin 34 euroa. Edeltäjämalli tuli saataville Suomessa 59,99 euron hintaan.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.