Nämä ominaisuudet saat maksullisella Telegram Premium -tilauksella - hinta Suomessa 5,99 euroa kuukaudessa

1
Janne Yli-Korhonen

Nämä ominaisuudet saat maksullisella Telegram Premium -tilauksella - hinta Suomessa 5,99 euroa kuukaudessa
Telegram-viestintäpalvelun perustaja Pavel Durov vahvisti aiemmin kesäkuussa Telegram-kanavallaan, että palveluun on tulossa maksullinen Telegram Premium-tilaus, jolla palveluun saa lisäominaisuuksia. Nyt maksullisesta palvelusta on kerrottu tarkempia tietoja viestintäpalvelun blogikirjoituksessa.

Kirjoituksessa kerrotaan samalla, että palvelulla on nyt 700 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukaudessa. Telegram ylitti 500 miljoonan käyttäjän rajan tammikuussa 2021.

Telegram Premium-tilaus on suunnattu palvelua paljon käyttäville. Maksua vastaan saa muun muassa jaettua suurempia tiedostoja, ladattua nopeammin ja saa käyttöönsä uusia tarroja.

Suomessa palvelusta saa maksaa 5,99 euroa kuukaudessa. Telegram kertoo, että maksullisesta versiosta saadut tulot sijoitetaan takaisin Telegramiin, joilloin ilmaisversion olemassaolo voidaan taata.Androidilla Premiumin saa tilattua avaamalla yläkulmassa olevan valikon ja menemällä asetuksissa kohtaan Telegram Premium. Applen iPhonella klikkaa alareunassa näkyvää asetukset-kohtaa ja valitse Telegram Premium. Telegram-sovellus tulee ensin päivittää uusimpaan versioon.

Telegramin edut


Yksi merkittävimmistä Premium-eduista on mahdollisuus jakaa jopa 4 gigatavun tiedostoja. Ilmaiskäyttäjillä tämä rajoittuu 2 gigatavuun.

4 gigatavun tiedoston lataus Telegramissa
Premium-käyttäjät voivat lähettää jopa 4 gigatavun tiedostoja. Kuva: Telegram.


Premium-käyttäjillä rajat käytännössä tuplaantuvat. Premium-käyttäjät voivat liittyä jopa 1000 kanavaan tai ryhmään, kiinnitää 10 keskustelu päälistaan, järjestää keskusteluja 20 kansioon, lisätä 10 tarraa suosikkeihin, luoda pidempiä profiilikuvauksia ja sovellukseen voi liittää jopa neljä tiliä samanaikaisesti.

Lisäksi Premium-käyttäjät voivat automaattisesti litteroida ääniviestit tekstiksi, käyttäjät eivät näe mainoksia ja käyttöön saa ainutlaatuisia reaktioita ja parempia tarroja.

Telegram Premium tilauksen etuja
Premium-tilauksella saa enemmän. Kuva: Telegram.


Nykyiset ilmaiset ominaisuudet pysyvät ilmaisina ja lisää ilmaisia ominaisuuksia on tulevaisuudessa luvassa. Lisäksi kaikki käyttäjät voivat nähdä ja tarkastella Premium-käyttäjien lähettämiä suuria tiedostoja ja dokumentteja.


Päivitetty 21.6. lisätty hintatiedot. Päivitetty 20.6.2022. lisätty tiedot ominaisuuksista. Alkuperäisesti julkaistu 10.6.2022.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -47%

Oppo Reno 5 Lite
323 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
741 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Samsung Galaxy S10 Lite – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy S10 Lite
593 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 957 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
340 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 528 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.