Dbrandin Something-skinit tuovat Nothing-tyylin muihin puhelimiin

Janne Yli-Korhonen

Dbrandin Something-skinit tuovat Nothing-tyylin muihin puhelimiin
Puhelimiin ja muihin laitteisiin erilaisia suojakalvoja ja -kuoria valmistava Dbrand on tullut tunnetuksi erikoisesta markkinoinnista, jossa yleensä trollataan muita yrityksiä.

Nyt kohteeksi on joutunut Nothing-yritys, joka suomeksi tarkoittaa 'ei mitään'. Dbrandin uusin päällyste on nimeltään Something eli 'jotain'.

Something tuo tuoreen Nothing phone (1) -puhelimen läpinäkyvän takapaneelin tyylin muihin puhelimiin. Uusi kalvo esimerkiksi näyttää Samsung- tai iPhone-puhelimen langattoman latauksen mahdollistavan kelan paikan ja tyylin.

Samalla Something-malliston tuotesivulla kuittaillaan Nothingin suuntaan puhelimen rajallisesta saatavuudesta ja käyttämällä iskulausetta It's better than nothing (suom. Se on parempi kuin ei mitään).

Toki myös Something-malliston saatavuus on varsin rajallinen, sillä se on saatavilla tässä vaiheessa vain Applen iPhone 13 Pro Maxille, Samsungin Galaxy S22 Ultralle ja Google Pixel 6 Prolle.Skinin eli kalvon hinta on 24,95 dollaria ja kotelo maksaa 49,90 dollaria.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.