Garminin Enduro 2 on suunnattu kestävyysurheilijoille ja tarjoaa jopa 150 tunnin akunkeston GPS-tilassa

Janne Yli-Korhonen

Garminin Enduro 2 on suunnattu kestävyysurheilijoille ja tarjoaa jopa 150 tunnin akunkeston GPS-tilassa
Garmin esitteli uuden kestävyysurheilijoille suunnatun kellon, joka kantaa nimeä Enduro 2. Kyseessä on viime vuoden alkupuolella julkistetun Enduron seuraaja.

Enduro 2 -multisport-GPS-älykellossa on panostettu muun muassa karttoihin, näyttöön ja akunkestoon.

"Ultraurheilijat tietävät, mitä sitoutuminen tarkoittaa. Enduro 2 on luotettava väline, josta on hyötyä harjoittelussa ja palautumisessa", kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttaja­myynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel.

"Esiladatuilla kartoilla, musiikkitoiminnoilla, luokkansa parhaalla akun kestolla ja entistä laajemmalla suoritusominaisuusvalikoimalla varustettu Enduro 2 on hyvin tarpeellinen laite kestävyysurheilijoille."

GPS-tilassa Enduro 2 tarjoaa jopa 150 tunnin akunkesto. Lukema on selvästi kasvanut, sillä edeltäjässä vastaava lukema on 80 tuntia.Älykellotilassa akkua riittää jopa 46 vuorokaudeksi. Pitkä akunkesto saadaan aikaan aurinkoenergiaa keräävällä näytöllä ja Garmin SatIQ -teknologilla, joka optimoi akunkestoa.

Ilman aurinkoenergiaa älykellotilassa akku riittää enintään 34 päiväksi.

Garmin Enduro 2 kello edestä, näytöllä tietoja urhelusuosituksesta

Kellon kosketusnäyttö on kooltaan 1,4-tuumainen ja sitä suojaa safiirilasi. 51 mm:n kotelossa on titaaninen kehä ja takakansi. Kellon kyljessä on myös painikkeita.

Lisäksi kellossa on kirkas LED-lamppu, jonka avulla kestävyysurheilijat voivat jatkaa matkaansa auringonlaskun jälkeen. Enduro 2:ssa on tähän mennessä kirkkain Garmin-taskulamppu, joka on kaksi kertaa kirkkaampi kuin tammikuussa 2022 julkistetussa fēnix 7X-mallissa.

Kellon esiladatut TopoActive-kartat ja useita satelliittijärjestelmä tukeva navigointi auttavat pitämään urheilijan oikealla reitillä. Kellossa on Wifi-yhteys, jonka avulla kartta- ja ohjelmistopäivitykset saa tehtyä ilman tietokonetta.Kello on tietenkin varustettu kattavilla hyvinvointiominaisuuksilla. Esimerkiksi uusi Health Snapshot -toiminto tallentaa keskeiset hyvinvointitiedot, mm. syke, sykevaihtelu, Pulse Ox, hengitystahti ja stressitaso, ja tuottaa niistä raportin.

Enduro 2 tukee myös Garmin Pay -lähimaksua sekä ilmoituksia puheluista ja muista päivityksistä. Älypuhelimeen pariliitettynä Enduro 2 pystyy lähettä­mään sijaintitiedoilla varustetun viestin yhteyshenkilöille.


Enduro 2 on nyt saatavilla Garminin verkkokaupasta. Sen suositushinta on 1 139 euroa. Hinta on noussut selvästi, sillä Enduro tuli aikoinaan saatavilla 859 euron hinnalla.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Samsung Galaxy M32 5G – hinta laskenut -42%

Samsung Galaxy M32 5G
318 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 546 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.