Vuoto kertoo OnePlus-kuulokkeiden seuraavasta versiosta

Matti Robinson

Vuoto kertoo OnePlus-kuulokkeiden seuraavasta versiosta
Älypuhelinvalmistaja OnePlus on tuottanut puhelinten ohessa kuulokkeita jo OnePlus 6 -mallista alkaen. Ensimmäisen parin Bullets Wireless -mallin jälkeen yhtiö siirtyi luomaan täysin langattomia Buds-kuulokkeita.

Uusimmat OnePlus Buds Pro -kuulokkeet (kuvassa) saapuivat myyntiin OnePlus 10 Pro -mallin ohessa. Ne tarjoavat kilpailijoiden tapaan täysin langattomat korvanapit, jotka voi ladata akun sisältävässä kotelossa.

Nyt OnePlus valmistelee uusien Buds Pro 2 -kuulokkeiden julkaisemista, kertoo Pricebaba. Kyseessä ei ole maailman suurin uudistus, mutta muutamia hyviä päivityksiä tehdään verrattuna Buds Pro -kuulokkeisiin. Jo aiemmasta mallista löytyvien adaptiivisen taustamelun vaimennuksen, vedenpitävyyden ja pikalautauksen lisäksi tuodaan pari pientä uudistusta.Taustamelun vaimennusta on parannettu niin, että entisen 40 desibelin sijaan uudet kuulokkeet vaimentavat jopa 45 desibeliä. Uudet kuulokkeet tarjoavat myös kaksoiselementit, 11mm ja 6mm kokoluokassa, ja toisto tulee LHDC 4.0 -koodekkia.

Lisäksi laitteet tukevat Google Fast Pair -ominaisuutta, joka helpottaa erityisesti monen eri laitteen kanssa parittamisessa.

Akkukeston kerrotaan paranevan myöskin. Kuulokkeet tarjoavat yhdeksän tuntia kuunteluaikaa aiemman seitsemän sijaan. Vaimennuksen ollessa päällä kuunteluaikaa riittää kuudeksi tunniksi aiemman viiden sijaan.

Valitettavasti hintatietoja vuoto ei kertonut, mutta todennäköisesti hinta pysyy kutakuinkin samana eli noin 150 eurossa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 Pro – hinta laskenut -38%

Realme 9 Pro
199 € Verkkokauppa.com
271 € Proshop
319 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 319 €

Xiaomi Redmi 9C NFC – hinta laskenut -30%

Xiaomi Redmi 9C NFC
79 € Power
79 € DNA
99 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Realme C35 – hinta laskenut -25%

Realme C35
149 € Verkkokauppa.com
224 € CDON
240 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.