K-Ruoka-sovellukseen uusi toiminnallisuus - paperikuitit voi poistaa käytöstä

Janne Yli-Korhonen

K-Ruoka-sovellukseen uusi toiminnallisuus - paperikuitit voi poistaa käytöstä
Keskon K-Ruoka -sovellus on hiljattain saanut päivityksen, joka säästää paperia. Sovellukseen on tullut toiminnallisuus nimeltä Paperiton palvelu. Jos sen ottaa käyttöön, K-ruokakaupan kassalla ei enää tarjota lainkaan paperista kuittia, vaan ne näkee sovelluksen kautta.

"Paperisista kassakuiteista kokonaan luopuminen on ollut monen asiakkaamme toiveena. Monet ovat jo tottuneet tarkastelemaan kuitteja sähköisesti K-Ruoka-sovelluksessa, eikä paperisista kuiteista siksi ole ollut heille enää hyötyä. Paperikuiteista luopuminen tekee monen arjesta piirun verran sujuvampaa, ja uudistuksen myötä säästyy myös kuittipaperia. Uskon siis, että moni ruokakauppojemme asiakas on halukas siirtymään paperikuitittomaan aikaan", kertoo Keskon ruoan verkkokaupan ja digitaalisten palvelujen johtaja Antti Rajala.Palvelun saa käyttöön K-Ruoka -sovelluksen kautta (Sinä - Asetukset - Kuittiasetukset), johon on kirjauduttu sisään Plussa-jäsenenä. Kun palvelu on käytössä ja asiakas näyttää kassalla Plussa-korttia, ei paperista kuittia tulostu lainkaan.
Paperinen kuitti tulostuu kuitenkin edelleen itsepalvelukassoilla ja pakettia noutaessa. Myös kassalta kuitin saa edelleen, mikäli sitä pyytää.

Sähköiset kuitit säilyvät sovelluksessa jatkossakin kaksi vuotta, takuukuitit puolestaan niin kauan kuin tuotteen takuu on voimassa.

Lue myös: K-Ruoka -sovellus uudistuu - tekee ruoan tilaamisesta entistä sujuvampaa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -47%

Oppo Reno 5 Lite
323 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
741 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Samsung Galaxy S10 Lite – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy S10 Lite
593 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 957 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
340 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 528 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.