Seuraava OnePlus-lippulaivapuhelin luvassa 7. helmikuuta

Janne Yli-Korhonen

Seuraava OnePlus-lippulaivapuhelin luvassa 7. helmikuuta
Teknologiabrändi OnePlus on vahvistanut järjestävänsä seuraavan globaalin lanseeraustapahtuman, nimeltään "Cloud 11", 7. helmikuuta 2023 Delhissä, Intiassa.

Tilaisuudessa esitellään OnePlus 11 -lippulaivapuhelin ja OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet sekä myös muuta.

OnePlussan mukaan seuraava tapahtuma on nimeltään "Cloud 11", sillä kehitetty teknologia ja suorituskyky brändin lippulaivatuotteissa vuonna 2023 vie käyttäjät suoraan Cloud 9:stä Cloud 11:een.

Laite tulee vahvistetusti sisältämään Alert Slider -tilakytkimen, jonka avulla on helppo vaihtaa puhelimen tilaa äänettömästä värinään tai äänet päälle. Toinen paljastus on arvostetun kameravalmistaja Hasselbladin kanssa jatkuva yhteistyö.

Nämä molemmat ominaisuudet löytyvät OnePlus 10 Pro -mallista (lue arvostelu täältä), mutta ne puuttuvat OnePlus 10T -mallista (lue arvostelu täältä).

Hiljattain OnePlus myös päivitti puhelimien päivityslupausta. OnePlus kertoo tuovansa neljän vuoden ajan OxygenOS -käyttöjärjestelmäpäivityksiä ja viiden vuoden ajan tietoturvapäivityksiä valituille laitteille, jotka julkaistaan vuodesta 2023 alkaen. Ensimmäisenä tämä lupaus on siis tulossa OnePlus 11 -mallille.OnePlus lupaa Buds Pro 2 -kuulokkeiden tarjoavan täyteläisen, stereolaatuisen ja kirkkaan äänikokemuksen.

"Olemme innoissamme voidessamme paljastaa nämä mielenkiintoiset uudet tuotteet, jotka tuovat entistä korkeampitasoisen nopean ja sulavan kokemuksen markkinoille" sanoi Pete Lau, OnePlussan perustaja, OPPO:n ja OnePlussan johtaja ja tuotepäällikkö.

"OnePlus 11 5G, OnePlus Buds Pro 2 ja muut tuotteet tulevat sisältämään edistyneintä teknologiaa, tarjoten käyttäjillemme hienostuneen kokemuksen", Lau lisää.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy M12 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy M12
286 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 701 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.