Seuraava OnePlus-lippulaivapuhelin luvassa 7. helmikuuta

Janne Yli-Korhonen

Seuraava OnePlus-lippulaivapuhelin luvassa 7. helmikuuta
Teknologiabrändi OnePlus on vahvistanut järjestävänsä seuraavan globaalin lanseeraustapahtuman, nimeltään "Cloud 11", 7. helmikuuta 2023 Delhissä, Intiassa.

Tilaisuudessa esitellään OnePlus 11 -lippulaivapuhelin ja OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet sekä myös muuta.

OnePlussan mukaan seuraava tapahtuma on nimeltään "Cloud 11", sillä kehitetty teknologia ja suorituskyky brändin lippulaivatuotteissa vuonna 2023 vie käyttäjät suoraan Cloud 9:stä Cloud 11:een.

Laite tulee vahvistetusti sisältämään Alert Slider -tilakytkimen, jonka avulla on helppo vaihtaa puhelimen tilaa äänettömästä värinään tai äänet päälle. Toinen paljastus on arvostetun kameravalmistaja Hasselbladin kanssa jatkuva yhteistyö.

Nämä molemmat ominaisuudet löytyvät OnePlus 10 Pro -mallista (lue arvostelu täältä), mutta ne puuttuvat OnePlus 10T -mallista (lue arvostelu täältä).

Hiljattain OnePlus myös päivitti puhelimien päivityslupausta. OnePlus kertoo tuovansa neljän vuoden ajan OxygenOS -käyttöjärjestelmäpäivityksiä ja viiden vuoden ajan tietoturvapäivityksiä valituille laitteille, jotka julkaistaan vuodesta 2023 alkaen. Ensimmäisenä tämä lupaus on siis tulossa OnePlus 11 -mallille.OnePlus lupaa Buds Pro 2 -kuulokkeiden tarjoavan täyteläisen, stereolaatuisen ja kirkkaan äänikokemuksen.

"Olemme innoissamme voidessamme paljastaa nämä mielenkiintoiset uudet tuotteet, jotka tuovat entistä korkeampitasoisen nopean ja sulavan kokemuksen markkinoille" sanoi Pete Lau, OnePlussan perustaja, OPPO:n ja OnePlussan johtaja ja tuotepäällikkö.

"OnePlus 11 5G, OnePlus Buds Pro 2 ja muut tuotteet tulevat sisältämään edistyneintä teknologiaa, tarjoten käyttäjillemme hienostuneen kokemuksen", Lau lisää.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
99 € Power
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -25%

Honor Magic Vs
1199 € DNA
1599 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G – hinta laskenut -15%

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
169 € DNA
219 € Gigantti
229 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.