Xiaomin Smart Band 8 -aktiivisuusranneketta voi käyttää myös kaulakoruna

Janne Yli-Korhonen

Xiaomin Smart Band 8 -aktiivisuusranneketta voi käyttää myös kaulakoruna
Xiaomi julkisti pari päivää sitten neljän 50 megapikselin takakameran omaavan puhelimen lisäksi myös uuden aktiivisuusrannekkeen, jota voi käyttää aiempaa versiota monipuolisemmin.

AMOLED-näytön koko on edelleen 1,62-tuumainen 192 x 490 pikselin tarkkuudella, mutta kirkkaus on noussut 500 nitistä 600 nitiin ja virkistystaajuuden osalta Smart Band 8:ssa on nyt 60 hertsin virkistystaajuus sulavampaa käyttöä ajatellen. Uudessa versiossa on myös sensori, jonka ansiosta kirkkaus mukautuu ympäristön valoisuuden mukaan.

Myös akun kapasiteetti on kasvanut. Smart Band 7:ssa on 180 mAh akku ja uudessa versiossa on 190 mAh akku. Xiaomi lupaa jopa 16 päivän akunkeston tavallisessa käytössä ja aina päällä olevan näytön kanssa 6 päivän keston.

Terveyden osalta on tarjolla tuttuja ominaisuuksia, kuten sykemittaus, veren happitason seuranta, unen seuranta ja tuki yli 150 erilaiselle urheilutilalle.Xiaomi Smart Band 8 erilaisten rannekkeiden kanssa

Merkittävin uudistus löytyy rannekkeen kiinnityksestä, sillä rannekkeen voi vaihtaa nopeasti. Tarjolla onkin erilaisia vaihtoehtoja ja ne tekevät laitteesta aiempaa tyylikkäämmän näköisen.

Perinteisesti aktiivisuusranneketta pidetään ranteessa, mutta Smart Band 8 tarjoaa myös pari erikoisempaa vaihtoehtoa. Erillisellä kiinnikkeellä laitetta voidaan käyttää kaulakoruna tai se voidaan kiinnittää kenkään liikkeen mittaamiseksi.

Xiaomi Smart Band 8 aktiivisuusranneke kaulakoruna

Smart Band 8 on toistaiseksi julkaistu Kiinassa ja globaalista saatavuudesta ei ole tietoa. Smart Band 7 tuli myyntiin viime vuoden kesän lopulla 60 euron hintaan. Lisäksi Smart Band 7:sta julkaistiin Smart Band 7 Pro -versio sisäänrakennetulla paikannuksella.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.