OnePlus julkaisee Nord 3 -puhelimen heinäkuun alussa - taakse luvassa OnePlus 11 -puhelimesta tuttu pääkamera

Janne Yli-Korhonen

OnePlus julkaisee Nord 3 -puhelimen heinäkuun alussa - taakse luvassa OnePlus 11 -puhelimesta tuttu pääkamera
OnePlus on vahvistanut järjestevänsä OnePlus Nord Summer Launch Event -lanseeraustapahtuman 5. heinäkuuta klo 16:30 Suomen aikaa. Tilaisuudessa esitellään Nord 3 -puhelinmalli.

OnePlus on paljastanut laitteesta sen muotoilun ja muutamia yksityiskohtia.

Laitteen takana on kaksi ympyrää kameroille. Ylemmässä ympyrässä on pääkamera ja alemmassa kaksi muuta kameraa. Kameroiden vierellä on kaksi LED-valoa.

OnePlus Nord 3 5G tulee saataville kahdessa värissä: Usva (Misty Green) ja Myrsky (Tempest Grey). OnePlussan mukaan värit on suunniteltu luomaan kaksi erilaista tunnelmaa OnePlussan uusimpaan keskitason puhelimeen. OnePlus Nord 3 5G:n tummassa myrsky-värivaihtoehdossa on mattapinta, ja uudessa usva-väriversiossa pinta on kauniin kiiltävä ja vaalea.

Misty Green värinen OnePlus Nord 3 älypuhelin takaa sinisellä ja vaalealla taustallaOnePlus on myös vahvistanut Nord 3:n sisältävän Alert Slider -kytkimen, jolla voi mykistää äänet. Näyttö on puolestaan tasainen ja sisältää OnePlussan mukaan varsin kapeat kehykset rungon ja näytön välillä.

"OnePlus Nord tarjoaa käyttäjillemme lähes kaiken, mitä he voivat puhelimelta toivoa, alkaen hienosta muotoilusta." sanoo OnePlussan operatiivinen Kinder Liu. "Olen innoissani voidessani paljastaa OnePlus Nord 3 5G:n muotoilun ja odotan innolla, että voin kertoa puhelimesta lisää lähiviikkoina."Vuotojen mukaan Nord 3 sisältää 6,74-tuumaisen AMOLED-näytön Full HD+ -tarkkuudella ja 120 hertsin virkistystaajuudella. Suorituskyvystä vastaa MediaTekin Dimensity 9000 -piiri ja sen parina on 16 gigatavua käyttömuistia. Sisällä on myös 5000 mAh akku 80 watin latauksella. Taakse tulee optisesti vakautettu pääkamera sekä 8 megapikselin ultralaajakulma ja 2 megapikselin makro tai mustavalkokamera.

OnePlus vahvisti Nord 3 5G:n pääkameran sensorina toimivan Sony IMX890:n, eli sama 50 megapikselin sensorin, joka löytyy myös alkuvuonna lanseeratusta, Puhelinvertailun testaamasta OnePlus 11 5G -lippulaivapuhelimesta. Optisella kuvanvakaimella pääkameraa myös kehuttiin arvostelussa laadukkaaksi, joten vastaavan voidaan olettaa tapahtuvan Nord 3:n kohdalla.Nord 3 puhelimessa on Sony IMX890 -pääkamerana

"OnePlus Nord 3 5G on uusin keskihintaluokan puhelimemme, mutta se ei tarkoita keskitason valokuvauskokemusta", sanoo Kinder Liu. "Olemme tuoneet OnePlus Nord 3 5G:hen kamerateknologiaa lippulaivapuhelimestamme, OnePlus 11 5G:stä varmistaaksemme, että käyttäjämme saavat loistavan valokuvauskokemuksen."Nord 3 on jatkoa Nord 2T:lle, joka on ollut Suomessa melko suosittu. Se tuli saataville Suomessa 399 euron (8/128 GB) ja 499 euron (12/256 GB) hinnoin, mutta Nord 3:n saattaa olla hieman kalliimpi.

Nykyään viime vuoden toukokuussa arvosteltua Nord 2T -puhelinta saa jo selvästi halvemmalla. Pienemmän muistin saa 279 eurolla ja suuremman 369 eurolla.

Puhelin julkaistiin virallisesti heinäkuussa ja se on myös arvosteltu Puhelinvertailun toimesta.Artikkeli julkaistu alkuperäisesti 26.6.2023 20:30. Päivitetty 2.7.2023 klo 14.31: lisätty tieto pääkamerasta

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -18%

Sony Xperia 1 V
999 € Verkkokauppa.com
999 € Gigantti
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1216 €

Xiaomi Redmi Note 12S – hinta laskenut -15%

Xiaomi Redmi Note 12S
187 € CDON
192 € Proshop
219 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.