Samsungin seuraavan sukupolven taittuvanäyttöiset puhelimet julkaistaan 26. heinäkuuta

Janne Yli-Korhonen

Samsungin seuraavan sukupolven taittuvanäyttöiset puhelimet julkaistaan 26. heinäkuuta
Samsung kertoi jo kesäkuussa järjestävänsä seuraavan Unpacked -tapahtuman heinäkuun lopussa, mutta tuolloin tarkkaa päivämäärää ei kuitenkaan ilmoitettu. Nyt sekin on tiedossa, sillä tilaisuus järjestetään 26. heinäkuuta.

Samsungin 27. Unpacked-tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa yrityksen kotimaassa Etelä-Koreassa, pääkaupungissa Soulissa, jossa tapahtuma pidetään COEXissa Samseong-dongissa.

Samsung kertoo, että Soul valittiin tapahtumapaikaksi sen tärkeyden ja vaikutuksen perusteella globaaleihin trendeihin. Kaupunki tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän uutta ja vanhaa, mutta se myös sijaitsee innovatiivisten startup-yritysten sekä historiallisten maamerkkien läheisyydessä.

"Unpackedin järjestäminen Soulissa on erityisen merkittävää, koska kaupungista on tullut sekä innovaation että kulttuurin keskus", kertoo Samsung Electronicsin Mobile eXperience (MX) -liiketoiminnan johtaja TM Roh.Tilaisuutta voi myös seurata suorana Samsungin YouTube-kanavan kautta.
Samsung on vahvistanut, että tilaisuudessa esitellään seuraavan sukupolven taittuvat laitteet eli Galaxy Z Fold5 ja Galaxy Z Flip5, jotka toimivat seuraajina vuosi sitten julkistetuille Galaxy Z Fold4 ja Flip4 laitteille.

Samsungin virallinen kutsu Unpacked-tilaisuuteen, joka järjestetään 26. heinäkuuta. Kutsu vihjaa taittuvanäyttöisen puhelimen esittelystä

Muita mahdollisia esiteltäviä tuotteita ovat uudet Galaxy Tab S9 -tabletit ja Galaxy Watch6 -sarjan kellot, joista nähtiin jo vuotokuvia.Ensimmäisen sukupolven taitettavan Galaxy Fold 2019 -puhelimen lanseerauksesta lähtien Samsung on kehittänyt taitettavia laitteitaan erinomaisen tutkimus- ja kehitystyön avulla.

Uusimman sukupolven taitettavien laitteiden lanseerauksen yhteydessä Samsung pyrkii edelleen vahvistamaan johtavaa markkina-asemaansa tässä tuotekategoriassa. Samsung kertoo, että kyseisen tuotekategorian kysynnän odotetaan myös kasvavan.

"Taitettavat laitteet heijastavat Samsungin filosofiaa innovaatioihin, jotka muokkaavat tulevaisuuden mobiilikokemusta", TM Roh sanoo.Artikkeli julkaistu alkuperäisesti 7.6.2023 17:10. Päivitetty 6.7.2023 13:05: lisätty tarkka päivämäärä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -33%

Motorola Razr 40 Ultra
783 € CDON
1170 € Dustin Home
1179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1160 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.