Samsungin seuraavan sukupolven taittuvanäyttöiset puhelimet julkaistaan 26. heinäkuuta

Janne Yli-Korhonen

Samsungin seuraavan sukupolven taittuvanäyttöiset puhelimet julkaistaan 26. heinäkuuta
Samsung kertoi jo kesäkuussa järjestävänsä seuraavan Unpacked -tapahtuman heinäkuun lopussa, mutta tuolloin tarkkaa päivämäärää ei kuitenkaan ilmoitettu. Nyt sekin on tiedossa, sillä tilaisuus järjestetään 26. heinäkuuta.

Samsungin 27. Unpacked-tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa yrityksen kotimaassa Etelä-Koreassa, pääkaupungissa Soulissa, jossa tapahtuma pidetään COEXissa Samseong-dongissa.

Samsung kertoo, että Soul valittiin tapahtumapaikaksi sen tärkeyden ja vaikutuksen perusteella globaaleihin trendeihin. Kaupunki tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän uutta ja vanhaa, mutta se myös sijaitsee innovatiivisten startup-yritysten sekä historiallisten maamerkkien läheisyydessä.

"Unpackedin järjestäminen Soulissa on erityisen merkittävää, koska kaupungista on tullut sekä innovaation että kulttuurin keskus", kertoo Samsung Electronicsin Mobile eXperience (MX) -liiketoiminnan johtaja TM Roh.Tilaisuutta voi myös seurata suorana Samsungin YouTube-kanavan kautta.
Samsung on vahvistanut, että tilaisuudessa esitellään seuraavan sukupolven taittuvat laitteet eli Galaxy Z Fold5 ja Galaxy Z Flip5, jotka toimivat seuraajina vuosi sitten julkistetuille Galaxy Z Fold4 ja Flip4 laitteille.

Samsungin virallinen kutsu Unpacked-tilaisuuteen, joka järjestetään 26. heinäkuuta. Kutsu vihjaa taittuvanäyttöisen puhelimen esittelystä

Muita mahdollisia esiteltäviä tuotteita ovat uudet Galaxy Tab S9 -tabletit ja Galaxy Watch6 -sarjan kellot, joista nähtiin jo vuotokuvia.Ensimmäisen sukupolven taitettavan Galaxy Fold 2019 -puhelimen lanseerauksesta lähtien Samsung on kehittänyt taitettavia laitteitaan erinomaisen tutkimus- ja kehitystyön avulla.

Uusimman sukupolven taitettavien laitteiden lanseerauksen yhteydessä Samsung pyrkii edelleen vahvistamaan johtavaa markkina-asemaansa tässä tuotekategoriassa. Samsung kertoo, että kyseisen tuotekategorian kysynnän odotetaan myös kasvavan.

"Taitettavat laitteet heijastavat Samsungin filosofiaa innovaatioihin, jotka muokkaavat tulevaisuuden mobiilikokemusta", TM Roh sanoo.Artikkeli julkaistu alkuperäisesti 7.6.2023 17:10. Päivitetty 6.7.2023 13:05: lisätty tarkka päivämäärä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Lite
149 € Power
175 € CDON
199 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Nokia C32 – hinta laskenut -21%

Nokia C32
105 € Dustin Home
149 € Hobby Hall
161 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 132 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -20%

Xiaomi 12X
545 € Hobby Hall
689 € Korhone.com
933 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 683 €

Oppo A17 – hinta laskenut -20%

Oppo A17
118 € Multitronic
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 148 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.