Samsungin tulevassa Galaxy Watch 6 Classic -kellossa on kiertyvä kehä

Janne Yli-Korhonen

Samsungin tulevassa Galaxy Watch 6 Classic -kellossa on kiertyvä kehä
Vuotaja Steve Hemmerstoffer eli OnLeaks on paljastanut yhdessä mysmartprice.com -sivuston kanssa kuvia tulevasta Samsungin Galaxy Watch 6 -sarjan älykellosta, jonka nimi on todennäköisesti Galaxy Watch 6 Classic.

Galaxy Watch 4 -sarja sisälsi Classic -mallin, mutta viime vuoden mallistossa sellaista ei nähty, sillä vaihtoehdot ovat Galaxy Watch 5- ja Galaxy Watch 5 Pro. Vuotojen mukaan tuleva Galaxy Watch 6 -sarja kuitenkin tuo takaisin Classic -mallin.

Classic -mallin erikoisuus löytyy pyöreän näytön ympäriltä olevasta kiertävästä kehästä, jonka avulla voi hallita käyttöjärjestelmän toimintoja.

Vuodettujen kuvien mukaan Galaxy Watch 6 Classic muistuttaa vahvasti Galaxy Watch 4 Classic -mallia, mutta raporttien mukaan Galaxy Watch 6 Classic -kellossa saattaa olla aiempaa suurempi 1,47-tuumainen AMOLED -näyttö 470 x 470 pikselin tarkkuudella.Kuvien mukaan Galaxy Watch 6 Classicin kyljessä on tuttuun tapaan kaksi painiketta, joita käytetään toimintojen hallintaa ja edeltäjämallien tapaan kehonkoostumuksen mittaukseen.

vuodettu kuva Galaxy Watch 6 Classic älykellosta

SamMobilen mukaan Galaxy Watch 6 -sarjassa käytetään Exynos W980 -piiriä, joka tarjoaa 10 prosenttia parempaa suorituskykyä Galaxy Watch 4- ja Galaxy Watch 5-kellojen käyttämään Exynos W920 -piiriin verratessa.

Myös akun koon kerrotaan olevan hieman suurempi. Tietojen mukaan Galaxy Watch 6 Classic -mallissa on 425 mAh akku, kun Galaxy Watch 4 Classic -kellossa on 361 mAh akku.Käyttöjärjestelmänä toimii Wear OS, jonka päällä on Samsungin oma One UI 5 Watch -käyttöliittymä.

Tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta huhut kertovat, että seuraava Galaxy Unpacked -tilaisuus järjestetään heinäkuun lopulla.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
682 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Nokia XR21 – hinta laskenut -21%

Nokia XR21
399 € DNA
454 € Dustin Home
509 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 506 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.