Huawein tyylikkäät Watch GT 4 -älykellot sisältävät paremman paikannuksen ja ennustavat kuukautiskiertoa tarkemmin

Janne Yli-Korhonen

Huawein tyylikkäät Watch GT 4 -älykellot sisältävät paremman paikannuksen ja ennustavat kuukautiskiertoa tarkemmin
Huawei julkisti Watch GT 4 -sarjan, jossa on kaksi kokovaihtoehtoa: suurempi 46 mm:n malli ja pienempi, naisille suunnattu 41:mm:n versio. GT 4 -kellot sijoittuvat kesäkuun alussa Suomessa myyntiin tulleiden Watch 4- ja Watch 4 Pro-kellojen alapuolelle.

Watch GT 4 -kellojen ennakkomyynti Suomessa alkaa 14. syyskuuta. Jälleenmyyjille laitteet saapuvat 2. lokakuuta alkaen.

46 mm:n hinta on 249 euroa mustan version osalta ja 369 euroa harmaan mallin kohdalla. 41 mm:n kellosta löytyy kolme vaihtoehtoa: valkoinen nahkaranneke (249 euroa), kultainen Milanese (299 euroa) ja kultainen / hopeinen (399 euroa).

Watch GT 4 -kelloissa on panostettu tyylikkyyteen ja Huawein mukaan ne ovat osa Huawein uutta Fashion Forward -strategiaa, jonka tarkoituksena on nostaa teknologian ja tyylikkyyden yhdistäminen yhtiön älykelloissa uudelle tasolle.

Huawei Watch GT 4 46 mm:n on erottuva kahdeksankulmainen muotoilu ja jykevä kuori, kun taas Huawei Watch GT 4 41 mm:n on tyylikäs, statement-koruja mukaileva riipusmuotoilu.

Ulkoisesti kellot eroavat toisistaan selvästi, jonka myötä suurempi malli on todennäköisesti enemmän miehille sopivampi ja pienempi malli puolestaan naisille suunnattu.

harmaa ja kultainen Huawei Watch GT 4 kello vierekkäin
Vasemmalla 46 mm:n versio ja oikealla 41 mm:n malli
Naisille suunnattuna ominaisuutena kelloihin on tuotu Menstrual Cycle Management 3.0-toiminto, joka analysoi käyttäjän unisykettä, kehon lämpötilaa, hengitystiheyttä ja muita tekijöitä ennustaakseen kuukautiskiertoa.

Huawein mukaan teknologian avulla on mahdollista ennustaa kuukautisten ensimmäinen päivä jopa 15 % tarkemmin kuin muilla kuluttajakelloilla. Toiminnosta voi olla apua erityisesti heille, jotka painiskelevat epäsäännöllisten kuukautiskiertojen kanssa.

Kelloissa on myös muita urheilu- ja terveysominaisuuksia.

Kelloissa on paranneltu TruSeen 5.5+ -sykemittausteknologia, joka antaa Watch GT 3 -kelloihin verratessa 30 prosenttia tarkempaa lukemaa sydämen toiminnasta. 30 prosenttia parannusta on saanut myös päivitetty kaksikaistainen viiden järjestelmän GNSS-navigointijärjestelmä, jonka Huawei lupaa tuottavan tarkkaa dataa jopa tiiviisti rakennetuissa kaupungeissa juostessa.

Unen seurantaan on tuotu mukaan Sleep Breathing Awareness -toiminto, joka etsii epäsäännöllisyyksiä hengityksestä unen aikana ja tarjoaa näin lisätietoa hengityselinten terveydestä.

Lisäksi Watch GT 4 on Huawein ensimmäinen älykello, joka tuo mukanaan Stay Fit -kalorienhallintasovelluksen. Stay Fit auttaa ajantasaisten terveystietojen avulla käyttäjiä hallitsemaan kaloriensaantiaan. Kokonaisvaltaiset suositukset on räätälöity kunkin käyttäjän tarpeisiin, mikä tukee painonhallintaa.

Watch 4- ja Watch 4 Pro-kelloihin verratessa ominaisuuksista on jätetty pois EKG-toiminto ja tuki eSIMille.Suuremmassa mallissa on 1,43-tuumainen näyttö ja pienemmässä 1.32-tuumainen. Kumpikin hyödyntää AMOLED-tekniikkaa ja 466 x 466 pikselin tarkkuutta. Kotelon runko on ruostumatonta terästä ja kellot ovat saaneet IP68-luokituksen.

Kelloissa on kaiutin ja mikrofoni Bluetooth-puheluita varten, ja käyttöjärjestelmää hallitaan kahdella painikkeella, joista toinen on pyöritettävä kruunupainike.

Akunkesto yltää isommassa mallissa tavallisessa käytössä jopa 8 vuorokauteen ja aina päällä olevan näytön kanssa 4 vuorokauteen. Pienemmän mallin lukemat ovat 4 ja 2 vuorokautta. Kumpikin kello tukee langatonta latausta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E14 – hinta laskenut -34%

Motorola Moto E14
79 € Power
119 € Gigantti
119 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Edge 50 Fusion – hinta laskenut -21%

Motorola Edge 50 Fusion
339 € Proshop
339 € Power
417 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 431 €

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Samsung Galaxy Z Flip6 – hinta laskenut -16%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.