S-ryhmältä muistutus kahden kortin taktiikasta Bonuksen kerryttämiseen mobiililaitteilla

Janne Yli-Korhonen

S-ryhmältä muistutus kahden kortin taktiikasta Bonuksen kerryttämiseen mobiililaitteilla
S-Pankki sai viimeinkin huhtikuussa lisättyä tuen Apple Paylle ja samalla Applen laitteilla pystyy nyt kerryttämään myös Bonusta. Tähän liittyen S-ryhmä on nyt julkaissut muistutuksen.

Tavallisesti yhdellä S-ryhmän muovikortilla hoituu sekä maksaminen että Bonuksen kerryttäminen, mutta mobiililaitteilla vaaditaan kahden kortin taktiikkaa.

Mobiililaitteilla maksupäätteellä ensin näytetään Bonusta kerryttävää S-Etukorttia, ja sen jälkeen asiakkaan valitsemaa maksukorttia.

Bonusta ja muita asiakasomistajaetuja ei siis saa mobiilisti pelkästään S-Etukortti Visalla maksaessa, vaan käyttäjän tulee ottaa mobiilissa erikseen käyttöön myös Bonusta kerryttävä S-Etukortti.Applen iPhonessa kumpikin kortti lisätään yhteen sovellukseen eli Apple Lompakkoon. Korttien käyttöönotto onnistuu S-mobiilin kautta.

Androidin osalta lähiluettava S-Etukortti löytyy S-mobiilista ja maksu tapahtuu muulla lähimaksuratkaisulla kuten Google Payllä tai Samsung Payllä.

"Olemme huomanneet, että kaikki eivät vielä ole tätä ymmärtäneet, vaan osa asiakkaista on ottanut mobiilissa käyttöön vain S-Pankin maksukortin. Tiedossa voi olla ikävä yllätys seuraavana Tilipäivänä, jos asiakas on luullut kerryttävänsä samalla myös Bonusta, mutta se onkin jäänyt saamatta", toteaa S-ryhmän asiakkuusjohtaja Heini Dahlström.S-ryhmä on muistuttanut asiasta asiakkaita myös sähköpostitse ja S-mobiilin kautta.

Viime vuoden alkupuolella Androidille tuotu S-mobiilin S-Etukortti toimii jo lähes kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.

Applen osalta Bonuksen kerryttäminen iPhonessa olevalla S-Etukortilla onnistuu tässä vaiheessa seuraavissa ketjuissa: Prisma, S-market, Sale, Alepa, ABC Market, ABC Ravintola, Food Market Herkku​, Sokos, Emotion​, Prisma Rauta​ ja S-Rauta.

Muissa paikoissa Bonuksen hyödyntäminen iPhonella ei vielä ole mahdollista, joten fyysistä korttia joutuu vielä kantamaan mukanaan tiettyihin paikkoihin mennessä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Honor 90 – hinta laskenut -29%

Honor 90
249 € Veikon Kone
249 € Power
349 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Honor Magic5 Pro – hinta laskenut -12%

Honor Magic5 Pro
1070 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1222 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.