Suunnon tavoitteelliseen harjoitteluun suunnattu Race -urheilukellon saa nyt pienemmässä koossa

Janne Yli-Korhonen

Suunnon tavoitteelliseen harjoitteluun suunnattu Race -urheilukellon saa nyt pienemmässä koossa
Viime vuoden loppupuolella julkaistu Race -kello on nyt saanut kaverikseen Race S -mallin. Race S on muuten lähes samanlainen kuin Race, mutta kooltaan se on pienempi.

Alkuperäisessä Racessa on 1,43-tuumainen AMOLED-kosketusnäyttö, kun taas Race S-mallissa näyttö 1,32-tuumainen. Kellon leveys on 45 millimetriä.

Race S:n kehä on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja näyttö on päällystetty Gorilla Glass -lasilla. Ruostumattoman teräksen lisäksi Race on saatavilla myös titaaniversiona, ja näytön päällä on kestävämpää safiirilasia.

"Suunto Race S -kello sopii monenlaisiin tarpeisiin ja tyyleihin aina hienovaraisen hillitystä vauhdikkaampiin kisailmeisiin. Kellon pieni koko tekee siitä kevyen ja mukavan käyttää arkena ja pidemmillä kisamatkoilla. Olemme ylpeitä siitä, miten pieneksi olemme kellon saaneet tinkimättä sen huippuluokan suorituskyvystä", kertoo Suunnon muotoilujohtaja Mikko Ahlström.Race ja Race S ovat suunnattu etenkin urheilujoille. Kello seuraa monipuolisesti kuormitusta, edistymistä ja palautumista, jotka tukevat tavoitteellista harjoittelua.
Muun muassa sykevälivaihtelun seuranta toimii autonomisen hermoston tasapainon indikaattorina ja tarjoaa arvokasta tietoa yleisestä terveydestä ja stressitilasta. Kellosta löytyy työkaluja myös arkisen hyvinvoinnin seurantaan, se muun muassa mittaa päivittäiset askeleet, kalorit, sydämen sykkeen ja unenlaadun. Lisäksi se mahdollistaa harjoittelutietojen vertailun suhteessa kuukautiskiertoon.

Suunto Race S urheilukello

Kellon akku kestää yhteensä jopa 30 tuntia harjoittelun seurantaa kaikkein tarkimmalla GPS-asetuksella. Jos matka jatkuu vieläkin pidemmälle, akunkestoa voi pidentää säätämällä GPS-asetuksia. "Retki"-tilaa (Tour) hyödyntämällä kellon akku voi kestää yhteensä jopa viisi päivää.

Tarjolla on yli 95 erilaista urheilutilaa, ilmaiset offline-kartat, tarkat korkeuslukemat ja myrskyhälytykset mahdollistava barometri.

Suunnon tiedotteen mukaan kello on suunniteltu Suomessa, mutta valmistus tapahtuu muualla. Hiljattain julkaistu Ocean -urheilukello myös valmistetaan Suomessa.

Suunto Race S -urheilukello tulee myyntiin Suunnon verkkokauppaan ja jälleenmyyjille 25. kesäkuuta alkaen 349 euron hintaan. Kello on yhteensopiva Suunnon lisävarusteina myytävien rannekkeiden kanssa.

Alkuperäisen Racen suositushinnat ovat ruostumattomasta teräksestä valmistetun mallin osalta 449 euroa ja titaanisen version osalta 549 euroa.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -42%

Honor X7a
69 € DNA
142 € BIGBOX.FI
229 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto E14 – hinta laskenut -34%

Motorola Moto E14
79 € Power
119 € Gigantti
119 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Edge 50 Fusion – hinta laskenut -21%

Motorola Edge 50 Fusion
339 € Proshop
339 € Power
417 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 431 €

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.