Video: Kuinka heikosti voi toimitusjohtaja esitellä yhtiön omaa laitetta?

Matti Robinson
28. syyskuuta, 2015 21:23


BlackBerry tuleva Android-puhelin vuoti lähes kaikilla mahdollisilla tavoilla ja yhtiö päättikin virallistaa laitteen hiljattain. Venice-koodinimellä tunnettu laite sai nimen Priv, joka on herättänyt ihmetystä.
BlackBerryn toimitusjohtaja John Chen on ehtinyt jo esitellä laitetta myös mediassa. Ensimmäisten joukossa laitteeseen pääsi käsiksi kanadalaisen BNN:n toimitus. Toimitusjohtaja itse esitteli laitteen ominaisuuksia, mutta valitettavasti kaikki ei mennyt aivan putkeen – päinvastoin.
Demo-efekti on tietysti tuttu ilmiö, mutta tämän surkuhupaisan tragedian olisi voinut estää hieman paremmalla valmistautumisella. Chenille ei tule kovin luontevasti Priv-nimen taustan esittely. Laitteen nimi ilmeisesti kuitenkin juontaa juurensa sekä privacy- että priviledge-sanoista eli tarjoaa yksityisyyttä ja etuoikeutta. Myöskään maailman suosituin mobiilialusta ei tullut toimitusjohtajalla mieleen, vaan Androidin sijaan Privissä ajetaan Googlea.
Muutenkin haastattelu meni sen verran heikosti, ettei alkuperäistä YouTube-videota löydy enää YouTubesta, mutta eiköhän tälläkin ole oma julkisuusarvo. Succès de scandale, vai mitä?

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.