Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puhelinvalmistaja vahvisti: Vuotanut puhelin on tulossa

4
PuhelinvertailuMatkapuhelinvalmistaja BlackBerry on yllättänyt ja kommentoinut verkkoon vuodettuja kuvia ja huhuja tulevasta Android-laitteesta. Aiemmin Venice-koodinimellä ja nyt Priv-myyntinimellä tunettu laite on tulossa vielä tänä vuonna, kertoo BlackBerry.

Yleensä matkapuhelinvalmistajat, kuten muutkin teknologiayhtiöt, kiistävät huhut tai eivät kommentoi niitä lainkaan, kunnes tuote on julkistettu virallisesti. Esimerkiksi uusimman iPhonen kohdalla lähes kaikki tiedettiin etukäteen, mutta kukaan ei olettanut Applen kommentoivan epävirallisia tietoja.
Tänään BlackBerryn toimitusjohtaja John Chen on kertonut neljännestuloksen yhteydessä, että QWERTY-näppämistöllä ja kosketusnäytöllä varustettu BlackBerry Priv on saapumassa. Priv saapuu "merkittäville markkinoille" ja verkkomyyntiin ennen vuoden loppua, mutta tarkempaa tietoa saatavuudesta tai muista tiedoista ei annettu.

Tiedämme jo, että Priv on varustettu suurella kosketusnäytöllä, jonka alta paljastuu fyysinen QWERTY-näppäimistö. Laitteessa pyörii yhtiö kustomoima Android ja ominaisuuksiksi on huhuttu muun muassa 18 megapikselin kameraa. Chen vakuutti lehdistötilaisuudessa, että yhtiö edelleen luottaa Androidista huolimatta myös omaan BlackBerry 10 -käyttöjärjestelmään.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

veeman07
veeman07

1

Mahdollinen otsikko olisi myös ollut esim. " Blackberry julkaisee Android puhelimen". Miksi artikkelista ei selviä sen kirjoittaja?

Vastaa
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti veeman07:

Mahdollinen otsikko olisi myös ollut esim. " Blackberry julkaisee Android puhelimen".


Olisko kyse siitä että ei uskottu Blackberryn touhut kiinnostavan juuri ketään, eli jo lähtökohtaisesti pidettiin uutista merkityksettömänä, otsikolla saatiin lukijoita, tosin ei ehkä heitä joita uutinen kiinnosti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja