Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

BlackBerryn erikoinen Android-puhelin on "Priv"

1
Puhelinvertailu
BlackBerryn tuleva Android-puhelin on vuotanut varsin korkealaatuisissa kuvissa ja jopa videolla, mutta jotain uutta on vielä tarjolla.

Luottovuotaja Evan Blass (@evleaks) on kertonut, että Venice-koodinimellä pitkään tunnettua laitetta tullaan myymään jälleenmyyjien toimesta nimellä BlackBerry Priv. Samalla Blass julkaisi Twitterissä uuden tuotekuvan laitteesta, jossa esitellään komeasti myös nykyaikana harvinaista QWERTY-näppäimistöä.


Ilmeisesti Twitter-käyttäjät eivät pitäneet nimestä, mutta Blass kommentoi, että kyllä se tulee kuluttajille kelpaamaan siinä missä Nintendo Wiikin. Mitä arvoisat lukijamme ovat mieltä nimestä ja nykyaikana harvinaisesta QWERY-näppäimistöstä?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

nassesakari
nassesakari

1

Hieno homma että joku uskaltaa vielä tehdä näppäimistöllä varustettua puhelinta, henkilökohtaisesti uskon että tuo puhelin menestyy. BlackBerryn heikkous on kyky tuottaa tarpeeksi puhelimia esim. suomeen johtuen ääkkösistä. Itse ostan varmasti ko. puhelimen mikäli se joskus tänne peräkylään ilmestyy. Harmi vain ettei suomesta löydy sellaista tahoa joka uskaltaisi tuoda blackberryjä suomeen. Ostajia löytyy jos hinta on kohdallaan ja halutaan tosissaan myydä. Itsellä on jo blackberry varustettuna ääkkösillä ja voin kertoa että paras puhelin tähän asti jota olen käyttänyt.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja