Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia TV tuo suomalaiset netti-tv-palvelut Lumia-puhelimiin

9
Teemu Laitila

Nokia TV tuo suomalaiset netti-tv-palvelut Lumia-puhelimiin
Nokia on eilen lanseerannut jo aiemmin julkistetun Nokia TV -palvelun, joka tuo suomalaisten tv-kanavien netissä julkaisemat videosisällöt Lumia-puhelimiin. Nokia TV on esiasennettuna tänään myyntiin tulleessa Lumia 900 -puhelimessa, mutta sen voi asentaa ilmaiseksi myös Lumia 800 - ja 710-malleihin.

Nokia TV tukee kaikkia isoja suomalaisia netti-tv-palveluita kuten Yle Areenaa, MTV3:n Katsomoa, Nelosen Ruutua, sekä The Voicen ja Urhotv:n ohjelmia. Yle Areenan osalta Nokia TV on ensimmäinen uudistettua Areenaa tukeva mobiilisovellus. Urhotv lupaa esittää Nokia TV -sovelluksessa kaikki kanavan esittämät Veikkausliigan ottelut heti otteluiden päätyttyä.Sovellus toimii sekä 3G-verkossa että langattomassa lähiverkossa, joten ohjelmia voi katsella myös liikkellä ollessa. Sisällöt päivittyvät automaattisest, joten uusimmat videot ovat aina katsottavissa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
wasikowski (vahvistamaton)

1

petyin. luulin että voisi katsoa suoraa tv-lähetystä mutta ei voi. lisäksi esim. myytinmurtajia ei ollut saatavilla, vankikarkureita ei katsomosta edes löytynyt yms. paska sovellus, turhaan odottelin vesi kielellä! :@

Vastaa
ArdeB
ArdeB

2

Tää on niinku ihmeellistä hypetystä asiasta joka on ollut esim androidille ladattavissa jo pitkään, kun noksulle keksitään jotain niin sen kuvitellaan olevan jotain mullistavaa ja ihmeellistä, hoh hoijaa ...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
rekkakuskin pastilli (vahvistamaton)

4

WTF?... täähän on samanlainen viritys kuin Androidille BooxTV-sovellus. Odottelin kyllä kaiken hypetyksen jälkeen itsekin, että valikoima olisi hieman kattavampi... voi huoh.

Vastaa
tautinen
tautinen

5

Ottakaa asioista selvää ennen, ku alatte kuolaamaan. Tuli luvatunlainen sovellus eikä jytkyä.
Ja mitä tuohon BooxTV:hen tulee, nii se on toiminut alusta asti Nokialaisella.

Vastaa
tomyy
tomyy

6

testasin ja toimii kuten pitää lumia 800:ssa. Kaikki eivät ole tienneet mistään booxtv,stä. Ei voida olettaa kaikkien tietävän kaikkea. Tätä ohjelmaa on hehkutettu monissa paikoissa ja nimikin yksinkertainen. Ohjelma tekee sen mitä sen pitääkin tehdä. Kerää suomen nettitv palvelut yhteen paikkaan, josta voi katsella puhelimella tv-ohjelmia verkon yli silloin kun se itselle sopii. wlan:in kautta toimii ainakin hyvin, 3G-verkossa testiä vasta myöhemmin. Sisältöä on satoja tunteja, ellei jopa tuhansia. Kuukauden salkkareissakin tarpeeks katsottavaa. Hyvä lisä tilanteisiin jossa pitää olla paikalla, mutta ei oo mitään tekemistä. Kuulokkeet vaan korville ja mielisarjaa kattelemaan, laatukin ihan ok. Pikasen testin jälkeen arvosana 5/5 ohjelman ilmaisuuden vuoksi.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

7

heh, ei tarvi ilmeisesti wp-luurien omistajien odottaa booxtv:n softaa julkaisuun.

BooxTV on ollut täysin edelläkävijä tällä iptv puolella mobiilille ja päivitystä tulee pian näemmä pian.BooxTV saatavilla android ja apple


-BooxTVstä ei löydä huonoa hakemallakaan.

-2vkon jatkuva tallennusaika (joka muuttuu pian tosin) itse ohjelma kohtaisesti valittavaksi.
-Samoja tunnuksia voi käyttää useampi henkilö esim.(perhe) myös android/iphone/pad ristiin.
-Loistava tuki vastaa kun kysytään.
-halpaa kun saippua toistaiseksi 15€ 3kk
-tabilta kieltämättä reissussa aina käyttöä ja kuvanlaatu on hyvä kunhan olet 3g alueella edes. :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

8

9@
>BooxTV on ollut täysin edelläkävijä tällä iptv puolella mobiilille
>ja päivitystä tulee pian näemmä pian.

Siis softa vai palvelu ? ja mikä siinä erityisesti mielyttää.

Tyypillisin ongelma mobiili IPvideo toteutuksissa/sovelluksissa on streemin sopeutuminen lennossa muuttuvaan tiedonsiirtonopeuksiin, sellaisia on toki ollut vuosikausia, mutta edelleen moni toteutus alkaa taukkuaa jos kaista keskenkaiken kapenee.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

9

Lainaus:

user_org
Siis softa vai palvelu ? ja mikä siinä erityisesti mielyttää.

Jep, se tosiaan jäi mainitsematta:
KÄYTTÖLIITTYMÄ ON TODELLA SELKEÄ JA AJATELTU LOPPUUNSAAKKA KOSKETUSNÄYTTÖJÄ VARTEN.

s.m.d

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.