Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia paljasti syaanin Lumia 920:n -- ainakin yhdelle operaattorille

4
Teemu Laitila

Nokia paljasti syaanin Lumia 920:n -- ainakin yhdelle operaattorille
Nokian uusien Lumia-puhelinten alkuperäinen julkaisu jätti ilmaan ison kysymyksen siitä, mihin oli jäänyt aiempien Lumioiden ja N9:n suosittu syaanin värinen versio. Nokian epäiltiin pimittävän hittiväriä julkaistavaksi myöhemmin ja annettavaksi tietyille operaattorikumppaneille myytäväksi yksinoikeudella. Arviot kävivät toteen, kun yhdysvaltalaisoperaattori AT&T ilmoitti ottavansa syaanin Lumia 920 -mallin valikoimiinsa.

AT&T:n myymä syaani versio on ensimmäinen julkisuuteen ilmestynyt tieto hittiväristä, eikä sen myynnistä ole ainakaan vielä tehty ilmoituksia muissa maissa. Esimerkiksi Saksassa Lumia 920 tulee yksinoikeudella Vodafonen valikoimaan, mutta värivaihtoehdoiksi on kerrottu alustavasti vain keltainen, punainen, valkoinen ja musta.

Nokia ei ole Suomessa paljastanut edes uusien Lumia-mallien virallisia myyntihintoja, saati sitten uusia värivaihtoehtoja. Yksinoikeuspuhelimeksi varatun Lumia 920:n ja erityisesti syaanin mallin kohtalo on siis vielä Suomessa auki. Suomessa operaattoreiden yksinoikeudella myymät lippulaivamallit eivät (onneksi) ole yleinen käytäntö, joten nähtäväksi jää miten Nokia tuleee laitteen myynnin Suomessa hoitamaan.The Vergen mukaan syaani versio on muista väreistä poiketen säästynyt kiiltävältä pintakäsittelyltä, mikä saattaa ilahduttaa kiiltäväpintaisia sormenjälkimagneetteja vältteleviä käyttäjiä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Aloc
Aloc

3

Ihmetyttää suuresti tämä Nokian taktiikka näiden Lumioiden suhteen. Ikään kuin todella halutaan että puhelin ei vaan missään nimessä todellakaan menestyisi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.