Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian päivitys lupaa tarkempia kuvia Lumia 920:lla

13
Teemu Laitila

Nokian päivitys lupaa tarkempia kuvia Lumia 920:lla
Lumia 920:n tuleva päivitys tuo Windows Phone 8 -korjausten lisäksi mukanaan Nokian omia säätöjä, joiden kerrotaan parantavan kameran kuvanlaatua päivänvalossa erityisesti tarkkuuden osalta.

Engadgetin mukaan Nokia on viilannut kameran säätöjä parempaan päin, minkä pitäisi vähentää joidenkin käyttäjien raportoimaa sumeutumista kuvissa. Sivuston on julkaissut kokonaisen galleriallisen esimerkkikuvia sekä vanhalla että uudella kameraohjelmistolla varustettuna.

Päivityksen pitäisi olla osa Microsoftin ensimmäistä Windows Phone 8 -päivitystä, jonka jakelu on aloitettu jo ainakin HTC:n Windows Phone 8X -mallin osalta. Engadgetin mukaan päivitys saattaa tulla jakoon myös Lumia 920:n käyttäjille "vielä tässä kuussa".Esimerkkikuvia päivityksen vaikutuksista kannattaa tarkistella Engadgetin sivuilta.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
lumiaoa (vahvistamaton)

1

Markkinoiden parhaasta tulee vieläkin parempi. Uskomattomalla tahdilla nokia työntää ulos uusia luureja ja softaa!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
gr8t (vahvistamaton)

2

"The not-so-great news is that we're still seeing some issues with white balance."

Eli valkotasapainon kanssa on tämän päivityksen jälkeenkin ongelmia. Päivityksessä todennäköisesti lisättiin vain defaulttiin hieman terävöintiä.

Vastaa
jjokkee
jjokkee

3

Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan että Nokialla voisi olla saumaa nousta entisajan kukoistukseen. Innovaatiota löytyy ja löytää vielä tiensä luuriin toisin kuin muutamia vuosia takaperin. Toivottavasti saavat korjailtua kokonaan tässä piakkoin.

Vastaa
MursuMafia72
MursuMafia72

5

@3
Ei wp:llä nokia voi enää nousta. Microsoftilla on niin kovat rajoitukset, joten kaikki puhelimet ovat periaatteessa ihan samanlaisia. Esim. nokia lumia 900, htc 8x ja samsung ativ s, on vain eri näköisiä ja eri kamerat.

Nokia olisi kyllä voittanut koko potin jos olisi saanut "808 pureview kameran" lumiaan.

Onko muuten 8mp kamera vakio noissa wp8 luureissa

Vastaa
jonzee
jonzee

9

@5
Ja esimerkiksi androidissako puhelimet pystyvät kilpailemaan keskenään muuten kuin näyttejen koon, resoluution ja prosessorien tehojen kanssa. Tuntuu että se joka ensimmäisenä julkaisee uuden sukupolven prosessorin androidilla vie markkinat. Siihen päälle kun lyödään tuliterä android 4.2 samsungin tai htc:n omalla lagaavalla käyttöliittymällä...

Okei mun pointti täs oli lähinnä se et kun kaikki käyttää samoja käyttöjärjestelmiä, niin ei se oo pelkkä winukka johna on vaikea erottua.
Ei nykyään oo mahdollisuutta erottua muista muuta kun kunnon innovaatioilla ja kyllä toi uus Nokia aikalailla edukseen ainaki mun mielestä erottuu muista WP:puhelimista. :)


Anteeksi mahdollisista kirjoitusvirheistä ja vaikea selkoisuudesta. Ehkä on meikäläisen aika mennä nukkuu :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

10

5@
>joten kaikki puhelimet ovat periaatteessa ihan samanlaisia. Esim.
>nokia lumia 900, htc 8x ja samsung ativ s, on vain eri näköisiä ja
>eri kamerat.

Tutustu vähän tarkemmin, noissa on paljon eroa, eri rauta, eri OS jne.

Nokia omassa Lumia mallistossakin on sisäitä eroa, ja ne eroavat kilpailijoista muun lisäksi softan osalta, käyttäjärjestelmä osissakin eroa. Mutta ei liikaa. Nokian juttua valuu myös muihin WP merkkeihin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
trueworks @ (vahvistamaton)

11

10@
Windows Phonen rajoitukset syövät Nokia Lumia mallien kilpailukykyisyyttä erottautua ...!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.