Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia aloittaa Lumia Amberin jakelun elokuussa

4
Manu Pitkänen

Nokia aloittaa Lumia Amberin jakelun elokuussa
Nokia aloittaa Lumia Amber -päivityksen jakelun elokuun aikana, kerrotaan yhtiön Conversations-blogissa. Päivitys löytyy valmiina Lumia 1020-, 925- ja 625-älypuhelimista. Ohjelmistopäivitystä jaetaan seuraaville puhelimille: Lumia 920, 820, 720, 620, 520, 928, 822, 521 ja 810.

Blogikirjoituksessa vahvistetaan aiemmin liikkuneet spekulaatiot jakelun alkamisaikataulusta. Se koska tarkalleen ottaen päivitys tulee omaan puhelimeen, riippuu maasta, puhelinmallista ja operaattorista. Ensimmäisenä päivitys tulee Lumia 920- ja 820-puhelimille valikoiduissa maissa ja Lumia 521:lle, Lumia 810:lle sekä Lumia 928:lle Yhdysvalloissa.

Kaikki luvatut laitteet ovat päivityksen piirissä syyskuun loppuun mennessä.


Keskeisimmät Lumia Amberin mukanaan tuomat uudet ominaisuudet ovat Glance Screen, Smart Camera -kameraominaisuudet, FM-radio, HERE-palveluiden päivitys ja Internet Explorerin päivitys.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja