>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia hyllyttää Android-suunnitelmat, keskittyy puettavaan teknologiaan

5
Juha Tuppi

Nokia hyllyttää Android-suunnitelmat, keskittyy puettavaan teknologiaan
Uutinen Nokian kehittämästä Android-puhelimesta herätti kohua maailmalla viime viikolla. Tuoreimpien tietojen mukaan Nokia on päättänyt hyllyttää Android-suunnitelmansa, ja keskittyä sen sijaan puettavaan teknologiaan.

Unwired View -sivusto raportoi tänään Nokian Android-suunnitelmien tuoreimmasta käänteestä. Lähteen saamien tietojen mukaan Nokian Peter Skillman johti edullisten Android-laitteiden kehittämisprojektia, josta päätettiin sittemmin luopua. Lähteen mukaan päätös lopettaa Android-projekti tapahtui Nokian sisäisesti ilman Microsoftin puuttumista asiaan.

Android-suunnitelmien sijaan Nokian tähtäimessä ovat puettavaan teknologiaan liittyvät projektit, kuten langaton virransiirto, matalatehoisen elektromagneettisen energian kehittäminen, taipuisat näytöt, grafeenisensorit sekä niin kutsuttu lisätty todellisuus (augmented reality), jossa tietokonegrafiikkaa ja tietoa tuodaan läpinäkyvälle näytölle Google Glassin tapaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Sefriol
Sefriol

2

@1 Luultavasti ainakin aluksi. Patenttisalkku ja NSN eivät kyllä itsessään takaa Nokialle tukevaa pohjaa. Kassaa kyllä kertyy tasaisesti, mutta yhtiön pitää ennemminkin päästä rahavaroistaan eroon ja tehdä niillä jotakin. Muuten joudutaan vain helpon yrityskaappauksen kohteeksi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Wp mopo @ (vahvistamaton)

3

Nokia oli WP älypuhelimien myynnissä reilusti altavastaajien asemassa (Android valmistajille) ja nyt vielä Android suunnitelma on pelkkä "beta",niin...hyvä että puhelintuotanto myytiin pois!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
geye (vahvistamaton)

4

Hienoa asiantuntemusta! Täältä löytyy onnex vastaus niinku jokaiseen niinku suurta yhtiötä koskettavaan käänteeseen ja heidän tekemiin päätöksiin.
Ilo seurata laadukasta kommentointia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jaakko Ilkka (vahvistamaton)

5

Tämäkö on nyt osa sitä uutta strategiaa? Hyppy tuntemattomaan, riskianalyysi tuskin näyttää kovin hyvää, visiotasoa, toivottavasti perustutkimuksesta tulee jotain liiketoimintaa 3-4-5 vuodessa? Kuten odotettua, tynkä-Nokia kuihtuu johdon tasoiseksi pieneksi bisnekseksi, verkot eivät kasva, vaarana isomman syönti, ja sitten kuvitellaan että aina iso muutos tuo menestystä kuten 20 vuotta sitten. Näyttää siltä, että voimme unohtaa Nokian historian lehdille. Vielä kerran: Androidista ja puhelinbisneksestä luopuminen edelleen virhepäätös!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.