Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n puhelinmyynti edelleen pahoissa ongelmissa – nostaako Kiina uuteen nousuun?

6
Manu Pitkänen

HTC:n puhelinmyynti edelleen pahoissa ongelmissa – nostaako Kiina uuteen nousuun?
HTC julkaisi odotuksia heikomman, mutta silti voitollisen, neljännen kvartaalin osavuosituloksen. Yhtiö teki voittoa 10 miljoonaa dollaria, kun heinä-syyskuussa tappiolukemat olivat lähes 100 miljoonaa taalaa. Vuosi sitten vastaavana ajanjaksona HTC teki 34 miljoonan dollarin positiivisen tuloksen.

HTC on käynyt läpi kovan hevoskuurin, jotta se saisi käännettyä kelkkansa uuteen nousuun. Johto on vaihtunut, Beats Electronicsin osuudesta luovuttiin, kehityskuluissa on nuukailtu, komponenttihankinnoissa hinnalla on entistä suurempi painoarvo ja tuotantoa on ulkoistettu. Samalla HTC satsasi isoon mainoskampanjaan, jonka tähdeksi valittiin Iron Man -elokuvassa esiintynyt Robert Downey Jr.
Yhtiö välttyi toiselta tappiokvartaalilta juuri Beats Electronicsin osuuden myynnin ansiosta, joten HTC:n ydinliiketoiminta on edelleen pulassa. Miten yhtiö aikoo sitten selviytyä? HTC:n hallituksen puheenjohtaja Cher Wang totesi lokakuussa Bloombergin haastattelussa Kiinan olevan erittäin tärkeä markkina ja yhtiön pitäisi kyetä nappaaman 20 prosentin markkinaosuus siellä. Wall Street Journal uutisoi vuorostaan elokuussa, että HTC kehittäisi Kiinan markkinoita varten uutta käyttöjärjestelmää.

Kommentit (6)

tataka
tataka

1

http://www.techradar.com/news/phone-and...ok-like-1207273 10 megapikselin ultrapikseli kamera ei onnistu mutta 5-8 ja myös akunkoko ei voi noin suuri olla mutta muuten jos tekevät tuollaisen niin varmasti myy tosi paljon. Vielä vedenkestävä niin varmasti pelastaa yhtiön, jos saisivat vielä muutaman keski ja alemman hintaluokan mallin.

Itse veikkaan että ylläolevan konseptiin verrattuna htc tämän vuoden lippulaivamalli pettymys.

Vastaa
DonZQ
DonZQ

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tataka:

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/here-s-what-the-htc-one-2-should-look-like-1207273 10 megapikselin ultrapikseli kamera ei onnistu mutta 5-8 ja myös akunkoko ei voi noin suuri olla mutta muuten jos tekevät tuollaisen niin varmasti myy tosi paljon. Vielä vedenkestävä niin varmasti pelastaa yhtiön, jos saisivat vielä muutaman keski ja alemman hintaluokan mallin.

Itse veikkaan että ylläolevan konseptiin verrattuna htc tämän vuoden lippulaivamalli pettymys.

Mitä nyt huhuja ollu liikkellä niin 2900mAh akku tulisi olemaan ja mahdollisesti tuo 8mp Ultrapixel-kamera. Tuskin tulee olemaan niin suuri arvostelumenestys kuin alkuperäinen One, mutta itseäni ei tämä uusi luuri niinkään tule kiinnostamaan, koska uskon (ja toivon), että tulen tällä Onellani vielä tämän vuoden vetämään. :)

Vastaa
tataka
tataka

3

2@ Itselläni must have feature 2014 on sormenjälkiskanneri. Muuten saa olla 5 tuuman hd näyttö vaikka vähän vanhahkolla snapdragon 800 ja kaukana riittoisasta 4000 mAh akusta, kunhan kestää paremmin kuin nexus 4 akku on se ihan hyvä itselleni

Itse olen päättänyt että en ostaisi samsungia vaan jonkun muun valmistajan puhelimen antaakseni tukeni näille jotka saa murusia applen ja samsungin jälkeen.

Vastaa
DonZQ
DonZQ

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tataka:

2@ Itselläni must have feature 2014 on sormenjälkiskanneri. Muuten saa olla 5 tuuman hd näyttö vaikka vähän vanhahkolla snapdragon 800 ja kaukana riittoisasta 4000 mAh akusta, kunhan kestää paremmin kuin nexus 4 akku on se ihan hyvä itselleni

Itse olen päättänyt että en ostaisi samsungia vaan jonkun muun valmistajan puhelimen antaakseni tukeni näille jotka saa murusia applen ja samsungin jälkeen.

Itseäni ei kyllä juurikaan sormenjälkiskanneri kiinnosta, jos sellainen löytyy niin ok, mutta ei tosiaan ole mikään dealbreaker itselleni. Hyvät kaiuttimet pitää olla, sen on nykyisen Onen kanssa huomannut.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

6

Kuten jo monesti olen kirjoittanut, HTC:n tilanne näyttää edelleen pahalta. Siitä tulee mitä todennäköisimmin seuraava uhri puhelinmarkkinalla, Nokian ja Blacberryn jatkoksi siis. Firma tuskin tuosta enää tokenee, joku ostanee sen pois kunhan vaan pörssiarvo laskee riittävästi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja