Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple: Mobiilimaksamisessa piilee huikeita mahdollisuuksia

3
Manu Pitkänen

Apple: Mobiilimaksamisessa piilee huikeita mahdollisuuksia
Ennätyksellisen loka-joulukuun osavuosituloksen julkistamisen jälkeen pidetyssä sijoittajapuhelussa Applen toimitusjohtaja Tim Cook myönsi mobiilimaksamisen kuuluvan yhtiön mielenkiinnon kohteisiin.

Puhelussa eräs analyytikko kysyi Cookilta Touch ID:n hyödyntämisestä mobiilimaksamisessa. Cookin mukaan iPhonen käyttäjät ovat tykästyneet iPhone 5s:n sormenjälkilukijaan ja sen helppokäyttöisyyteen. Hänen mukaansa mobiilimaksaminen oli yksi päämotivaattoreista Touch ID:n luomiseen ja alassa piilee paljon mahdollisuuksia.

Cook nosti esiin myös iOS-laitteiden suosion verkkokauppa-ostosten teossa kilpailijoihin verrattuna. IBM:n tutkimuksen mukaan jouluostosten tekoon iOS-laitteita käytettiin viisi kertaa useammin kuin Android-laitteita.

WSJ uutisoi viime viikolla, että Apple suunnittelisi iTunesiin kirjattujen luottokorttitietojen hyödyntämistä myös fyysisten esineiden ostamisessa. Lisäksi yhtiö on siirtänyt pitkäaikaisen verkkokauppajohtajansa uuden mobiilimaksutiimin johtajaksi.Pitää tietysti muistaa, että Cook on aiemminkin hehkuttanut yhtiön olevan kiinnostunut ranteisiin kiinnitettävistä laitteista ja olohuonekokemuksesta. Näillä saroilla ei olla nähty vielä mitään konkreettista, joten Applen "iWalletin" syntymiseenkin voi mennä vielä oma aikansa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

jonppaa
jonppaa

1

"Pitää tietysti muistaa, että Cook on aiemminkin hehkuttanut yhtiön olevan kiinnostunut ranteisiin kiinnitettävistä laitteista ja olohuonekokemuksesta. Näillä saroilla ei olla nähty vielä mitään konkreettista, joten Applen "iWalletin" syntymiseenkin voi mennä vielä oma aikansa."

Tosiaan Applella onkin tapana hioa lanseerauksensa viimeisen päälle ja se yleensä ottaa oman aikansa.

Vastaa
johtaja59
johtaja59

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jonppaa:

Tosiaan Applella onkin tapana hioa lanseerauksensa viimeisen päälle ja se yleensä ottaa oman aikansa.


Kuten kartat :)

Vastaa
jonppaa
jonppaa

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti johtaja59:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jonppaa:

Tosiaan Applella onkin tapana hioa lanseerauksensa viimeisen päälle ja se yleensä ottaa oman aikansa.


Kuten kartat :)

Kartat on siinä mielessä erilainen tuote että jos miettii millaisen määrän aineistoa se vaatii niin on mielestäni kohtuutonta odottaa että se tulee valmiiksi suht' lyhyessä ajassa. Jos mietitte että miten pitkään esimerkiksi Google on parannellut karttapalveluaan niin siihen on vaikea päästä nopeasti.

Ainut virhe minkä Apple teki on se, että karttapalvelut olisi pitänyt lanseerata beta-leimalla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja