Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Keskihintaisen Nokia Lumia 1320 -puhletin myynti alkamassa vihdoin myös Suomessa

2
Valtteri Ahonen

Keskihintaisen Nokia Lumia 1320 -puhletin myynti alkamassa vihdoin myös Suomessa
Nokia julkaisi viime vuoden lopulla kaksi ensimmäistä puheltti-laitettaan. Toinen näistä oli lippulaivamalli Lumia 1520:n joka tarjoaa Windows Phone 8:n kuuden tuuman Full HD -näytöllä ja 20 megapikselin kameralla (lue arvostelu). Toinen oli Lumia 1320, joka on yhtä suuri, mutta hieman vaatimattomammalla raudalla ja hintalapulla varustettuna. 1520:aa on saanut Suomessa jo jonkin aikaa, ja nyt myös jälkimmäinen on löytämässä tiensä myös kotimaisten jälleenmyyjien käsiin.

Lumia 1320:n 6" näytön resoluutio on 1280 x 720. Suorittimena on kaksiytiminen, 1,7 GHz taajuudelle viritetty Qualcomm Snapdragon S4. Keskumuistia on 1 GB, eli puolet siitä mitä 1520:ssa. 1320 ei kuitenkaan joudu käsittelemään esimerkiksi yhtä suuria valokuvia, sillä kamerassa ei ole kuin 5 megapikseliä, joten vähempi muisti riittänee.


Nokia on laittanut puhelimeen sisäistä tallennustilaa vain 8 gigatavua, mutta se on onneksi laajennettavissa microSD-kortilla. Lumia 1320 on varustettu myös LTE-yhteyksillä.

Nokia tuli suurten puhelinten markkinoille hyvin myöhään verrattuna esimerkiksi Samsungiin, joka käytännössä hallitsee isonäyttöisten älypuhelinten myyntiä tällä hetkellä. Asiaa ei ole varmastikaan auttanut se, ettei toinen Nokian uutuuksista ole ollut saatavilla. Mahtaako keskihintaisempi Windows Phone -vaihtoehto tulla markkinoille yhtiön kannalta liian myöhään?

Tieto myynnistä perustuu Verkkokauppa.comin ilmoitukseen, jonka mukaan laitteen toimitukset alkavat 20.2. Puhelimen hinnaksi kerrotaan 345,90 euroa. Asiasta uutisoi myös Mobiili.fi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Valje
Valje

2

Joo vaikuttaisi olevan aika ristiriitaista infoa liikenteessä siitä asiasta. Tämän artikkelin tieto on peräisin Nokian omilta sivuilta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja