Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensi viikolla tuskin esitellään uusia Windows Phone -puhelimia

Manu Pitkänen

Ensi viikolla tuskin esitellään uusia Windows Phone -puhelimia
Uusia Windows Phone -pohjaisia puhelimia ei tulla todennäköisesti näkemään Barcelonan MWC-mobiilimessuilla, kirjoittaa re/code. Ohjelmistopuolenkaan uutisia Microsoftin mobiilialustasta tuskin kuullaan paljoakaan, joten messuista on muodostumassa varsin Android-painotteinen.

Android-puhelimien esittelyjä on tulossa tuutin täydeltä ja jopa Nokia aikoo esitellä X:ksi nimetyn Android-puhelimensa messuilla. Suurin huomio keskittynee Samsungin Unpacked-julkistustilaisuuteen, jossa paljastetaan mitä uutta korealaisyhtiö on saanut kehitettyä lippulaivaansa viimeisen vuoden aikana. Flopiksi muodostunut Galaxy Gear saanee myös jatkajan, mutta se ei välttämättä perustu Androidiin, vaan Tizeniin.


Ei saa tietenkään unohtaa suomalaista Jollaa, joka on luvannut kertoa puhelimeensa liittyviä uutisia Barcelonassa. Firefox OS:n kuulumiset päivitetään messuilla ainakin ZTE:n uuden Open C -puhelimen muodossa.

Vaikkei messuilta voidakaan odottaa Windows Phone -julkistuksia, on Microsoft siitä huolimatta menossa mukana. Sen järjestämässä lehdistötilaisuudessa tullaan todennäköisesti kuulemaan laajempia arvioita siitä, millaisia suunnitelmia uuden toimitusjohtajan valinneella yhtiöllä on puhelimiin liittyen. Nokian puhelinvalmistus on siirtymässä Microsoftille, joten tilaisuus on varmasti kuuntelemisen arvoinen.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja