Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple lipsautti salaisen Nokia-sopimuksen tiedot julki

2
Manu Pitkänen

Apple lipsautti salaisen Nokia-sopimuksen tiedot julki
Apple julkaisi Nokian sekä NEC:n kanssa solmittujen patenttilisensointisopimusten tietoja julkisessa tuomioluettelossa, jossa ne olivat luettavissa neljän kuukauden ajan. Asiasta kertoi FOSS Patents -blogi.

Apple nosti viime vuonna kanteen Samsungia vastaan, koska tämän käyttämä asianajotoimisto paljasti korealaisyhtiön työntekijöille Applen ja Nokian välisen sopimuksen yksityiskohtia. Sopimuksen tiedot oli julistettu salaisiksi ja olivat vain asianajajien nähtävissä. Applen mukaan Samsung on käyttänyt sopimuksessa olleita arkaluonteisia yrityssalaisuuksia hyväkseen.
Samsungin mukaan Apple paljasti itse kanteen noston yhteydessä yrityssalaisuuksiaan. Samsung vaatii nyt tarkkaa selvitystä mitä on tapahtunut, jotta voidaan selvittää onko Apple itsekin rikkonut salassapitovelvollisuutta. Korealaisyhtiön mukaan se saattaa hakea korvauksia Applen toiminnan vuoksi.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Nikotiko
Nikotiko

1

Applen menetelmä: valita ja hae korvauksia siitä mitä muut tekee, tee itse samoin ja väitä olevasi oikeassa

Vastaa
Sefriol
Sefriol

2

Huvittaa kuinka Samsung vaatii korvauksia Applen menettelyistä vaikka korvausten saaja pitäisi olla Nokia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja