Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia kertoi ensi viikon Lumia-julkistustilaisuudesta

Matti Vähäkainu

Nokia kertoi ensi viikon Lumia-julkistustilaisuudesta
Nokia kertoi Twitterissä sopivasti HTC:n julkistustilaisuuden alkaessa omasta tilaisuudestaan samalla kiusaamalla taiwanilaisyhtiötä. Nokialta on tulossa uusia Lumia-laitteita ensi kuun alussa Microsoftin Build-konferenssin yhteydessä.

Nokia twiittasi "Why go for One when you get more?" eli vapaasti suomennettu "Miksi ostaa One kun voi saada enemmänkin?". Lisäksi twiitissä pyydetään liittymään Nokian huhtikuun 2. päivä San Fransiscossa järjestettävään tapahtumaan.

Microsoft järjestää niin ikään alkukuusta Build-konferenssin, jossa se esittelee Windows Phone 8.1:n. Nokian tilaisuus järjestetään samassa yhteydessä ja tulossa on uusia Lumia-puhelimia, joissa pyörii WP 8.1. Muun muassa Lumia 530, Lumia 630 ja Lumia 930 ovat huhuttujen laitteiden listalla.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja