Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian julkistamaton Lumia 630 esiintyy uusissa kuvissa

Manu Pitkänen

Nokian julkistamaton Lumia 630 esiintyy uusissa kuvissa
Nokia järjestää 2. huhtikuuta julkistustilaisuuden, jossa on huhujen perusteella määrä esitellä ainakin yksi uusi Lumia-malli. Vahva ehdokas julkistettavaksi puhelimeksi on Lumia 630, josta NoWhereElse.fr- ja Winp.cn-sivustot ovat napanneet kuvia. Ensinnä mainittu sivusto julkaisi live-kuvia puhelimesta, kun taas Winp.cn:n anti jäi mainoskuviin.

Kuvien perusteella Lumia 630 olisi Nokian ensimmäinen Windows-puhelin, jossa ei ole lainkaan näytön alapuolelle sijoitettuja hipaisunäppäimiä, vaan ne on korvattu Windows Phone 8.1:n tukemilla virtuaalisilla painikkeilla. Se on myös ensimmäinen Lumia, jossa on kaksi paikkaa SIM-kortille. Puhelimen sanotaan olevan kooltaan 129,5 x 66,7 millimetriä. 4,5-tuumaisen näytön resoluutio on 854x280 pikseliä.
Ulkoisesti Lumia 630 on kuin viime kesänä esitelty Lumia 625, mutta kuorten alta löytyvää tekniikkaa on päivitetty tehokkaammaksi: Snapdragon 400 -suorittimen tukena on gigatavun edestä muistia. Puhelimesta löytyy edellisten 600-sarjalaisten tapaan viiden megapikselin kamera, mutta LED-salamasta on päätytty luopua.

Evleaks julkaisi Lumia 630:n lehdistökuvia jo helmikuun lopulla sekä maaliskuun alussa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja