Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen futuristinen puhelin perustuu Applen teknologiaan

1
Manu Pitkänen

Googlen futuristinen puhelin perustuu Applen teknologiaan
Kulutuselektroniikan purkuartikkeleista tunnettu IFixit on laittanut Googlen reaaliaikaisen 3D-skannauksen mahdollistavan Project Tango -prototyyppipuhelimen atomeiksi ja tarkistanut mitä se on syönyt.

Kuten osattiin odottaakin, puhelimesta löytyy israelilaisen PrimeSensen kehittämä Capri-mikropiiri. PrimeSense kehitti ensimmäisen sukupolven Kinect-ohjaimessa käytetyn teknologian ja monet muutkin yhtiöt ovat sittemmin hyödyntäneet sen teknologiaa (mm. Matterport). PrimeSense pääsi uutisotsikoihin viime vuonna, kun paljastui että Apple oli ostanut sen.

Project Tangon ja PrimeSensen välisen yhteyden tekee kiinnostavaksi se, että israelilaisyhtiö on jätetty mainitsematta puhelimen esittelysivulla. Muut tärkeät teknologiatoimittajat on kyllä sivuilla mainittu. Tämä viittaisi siihen, ettei PrimeSense välttämättä jatka Googlen yhteistyökumppanina kovin pitkään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

arivesa
arivesa

1

Simppeliä. Israel on sanana myrkkyä kaikille "palestiinadiggareille", koskien kansaa jota oikeasti ei edes ole.Ovat yksinkertaisesti Arabeja, joilla on monta kotimaata Israelin ympärillä.
Miksi EU noiden terroria ihannoivien Pal:ien virkamiesten palkat maksaa,ei valkene minulle.Tyhmät maksaa näemmä mistävaan väärästä,maksajilta kysymättä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja