Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia: Chennain tehtaan siirtyminen Microsoftin haltuun epätodennäköistä

Manu Pitkänen

Nokia: Chennain tehtaan siirtyminen Microsoftin haltuun epätodennäköistä
Nokia pitää Chennain matkapuhelintehtaan siirtymistä Microsoftin omistukseen huomenna vahvistuvan kaupan yhteydessä erittäin epätodennäköisenä. Microsoft kertoi aiemmin tällä viikolla, että Nokian Etelä-Koreassa sijaitseva Masanin tehdas jää kokonaan kaupan ulkopuolelle.

Nokian väliaikainen toimitusjohtaja Timo Ihamuotila kertoi aiemmin Ylelle, että yhtiö on valmistautunut siihen, ettei Chennain tehdasta pystytä siirtämään Microsoftille muiden toimintojen mukana. Nokian tarkoituksena on pitää tuotantoa yllä Chennaissa ryhtymällä Microsoftin sopimusvalmistajaksi. Tämä on väliaikainen järjestely, jolla saadaan lisää aikaa pysyvämmän ratkaisun saavuttamiseksi.
Chennain tehdasta ei voida siirtää Microsoftille koska Intian veroviranomaisen mukaan Nokia on jättänyt maksamatta veroja maahan.

Nokia on tarjonnut Chennain tehtaan työntekijöille vapaaehtoisia eläkepaketteja. Tehtaan johtaja on paikallisten lähteiden mukaan jo ilmoittanut lähtevänsä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja