Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp hävisi mystisesti Windows Phone -kaupasta

13
Sami Koivunen

WhatsApp hävisi mystisesti Windows Phone -kaupasta
Suosittu viestisovellus WhatsApp on kadonnut Windows Phone -sovelluskaupasta. Syytä alasajoon ei tiedetä, mutta sovelluksella on kuitenkin ollut toimivuusongelmia Windows Phone -käyttöjärjestelmän päivityttyä 8.1 -versioon.

WhatsAppin Windows Phone -sovelluskauppasivulla lukee tällä hetkellä, että "sovellusta ei enää julkaista". WhatsAppin häviäminen ikiajoiksi Windows Phone -alustalta ei näytä kuitenkaan todennäköiseltä. Esimerkiksi Phone Arena spekuloi, että sovellus on ajettu alas siihen asti, kunnes tekijät pystyvät tarjoamaan Windows Phone 8.1 -alustalla täysin toimivan sovelluksen. Viimeisin päivitys sovellukseen on tehty yli neljä kuukautta sitten 10. päivä tammikuuta.

Puhelinvertailu esitteli helmikuussa vaihtoehtoisia viestittelysovelluksia WhatsAppille. Sovelluksista suurin osa on tarjolla myös Windows Phone -alustalle. Olemme lisäksi uutisoineet WhatsAppin muun muassa haastavan jo tekstiviestit päivittäin lähetettyjen viestien määrässä.Facebook on hankkimassa WhatsAppia itselleen 19 miljardilla dollarilla. Kauppa ei ole kuitenkaan vielä toteutunut.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

JussiFX
JussiFX

2

WP8.1 kanssa on todellakin ongelmia Whatsappin kanssa. Eikä ihan mitään pikkubugeja, vaan kohtuullisen yleinen probleema on että Whatsapp ei suostu enää ikinä näyttämään yhtäkään keskustelua ennen kuin puhelimen käynnistää uudelleen (sovelluksen sulkeminen ei riitä). Jää lataamaan ikuisiksi ajoiksi.

Sinänsä kyseinen pikkuongelma on meikäläisen kohdalla ohi sillä maanantaina pitäisi tulla postissa Sony Xperia Z2. Jos vaikka se Android jopa toimisi kun speksit on 2.3ghz quad core ja 3GB Ram.

Vastaa
Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 7520G:

Itselläni ei ole ollut mitään ongelmaa Whatsappin kanssa WP8.1:ssä.

Outoa, että katosi kaupasta, mutta myöskään minulla ei ole ollut ongelmia sovelluksen kanssa 8.0:n tai nyt 8.1:n kanssa.

Vastaa
tataka
tataka

4

Näitä mokia sattuu monille tosin jos valitsee pikaviestinsovellusta kannattaa katsella millaisia puhelimia&laitteita tutuilla on sekä maksaako sovellus ja millä tavalla, sen tietoturva sekä kuinka paljon päivittelevät sovelluksiaan eri alustoille. Moni pikaviestin sovellus ei saa päivityksiä pitkän aikaan esim windows phonessa esim kik messenger viimeisin päivitys 27.2.2012 ja sillä on edelleen korjaamattomia bugeja paljon. Kehittäjä keskittynyt androidiin ja iphoneen.

Vastaa
7520G
7520G

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tataka:

Näitä mokia sattuu monille tosin jos valitsee pikaviestinsovellusta kannattaa katsella millaisia puhelimia&laitteita tutuilla on sekä maksaako sovellus ja millä tavalla, sen tietoturva sekä kuinka paljon päivittelevät sovelluksiaan eri alustoille. Moni pikaviestin sovellus ei saa päivityksiä pitkän aikaan esim windows phonessa esim kik messenger viimeisin päivitys 27.2.2012 ja sillä on edelleen korjaamattomia bugeja paljon. Kehittäjä keskittynyt androidiin ja iphoneen.

Sääli windows phonea kohtaan. On sen verran lupaava alusta.

Vastaa
Michelola
Michelola

6

Ainoa ongelma on, että välillä uusista viestistä ei tule ilmoitusta, vaan sovellus pitää itse avata vähän väliä ja tarkastaa onko tullut uusia viestejä. Joskus myös mystisesti menettää yhteyden whatsapp-palvelimeen. Sais kyllä vihdoin tulla korjausta

Vastaa
7520G
7520G

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola:

Ainoa ongelma on, että välillä uusista viestistä ei tule ilmoitusta, vaan sovellus pitää itse avata vähän väliä ja tarkastaa onko tullut uusia viestejä. Joskus myös mystisesti menettää yhteyden whatsapp-palvelimeen. Sais kyllä vihdoin tulla korjausta

Itselläni Whatsapp lakkasi toimimasta, kun 8.1 päivityksen jälkeen estin kaikki taustasovellukset. 8.0 versiossa toimi vielä, vaikka ne olikin sammutettu, mutta kun sallin tausta-ajon whatsappin kohdalla, se alkoi taas toimia kuten pitääkin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti "uutinen":

WhatsAppin häviäminen ikiajoiksi Windows Phone -alustalta ei näytä kuitenkaan todennäköiseltä

Jossain oi uutisoitu että WhatsApp kortonut korjaavansa ongelmaa ja sen ratkettua sovellus jälleen julkaistaan.

Vastaa
vallu16
vallu16

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tataka:

Näitä mokia sattuu monille tosin jos valitsee pikaviestinsovellusta kannattaa katsella millaisia puhelimia&laitteita tutuilla on sekä maksaako sovellus ja millä tavalla, sen tietoturva sekä kuinka paljon päivittelevät sovelluksiaan eri alustoille. Moni pikaviestin sovellus ei saa päivityksiä pitkän aikaan esim windows phonessa esim kik messenger viimeisin päivitys 27.2.2012 ja sillä on edelleen korjaamattomia bugeja paljon. Kehittäjä keskittynyt androidiin ja iphoneen.

Jep mutta täytyy ottaa myös huomioon kuinka moni tuttavistasi käyttää kyseistä pikaviestinsovellusta. Whatsappia käyttää melkeinpä kaikki tuttuni joten siitä on taas vaikea siirtyä johonkin muuhun.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jassonen (vahvistamaton)

10

Jos olet ostanut uuden Nokian luurin niin suosittelen palauttamaan sen kauppaan. Myyntiesitteissä ja puhelimen tuoteselosteessa lukee selvästi että whatsapp toimii, mutta nyt se ei toimi Eli kuluttajasuojalain mukaan voit purkaa kaupan tällä perusteella.

Tätä sovellusta voi joutua odottamaan vielä pitkään..vai miksi muuten ne poisti sen vanhan version vaikka uutta ei ole vielä saatavilla? Taitaa olla WP phonen loppu tässä

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jassonen:

Jos olet ostanut uuden Nokian luurin niin suosittelen palauttamaan sen kauppaan.

0. Jos ostaja tiennyt mitä saa, niin missä virhe?

1. Whatsapp toimii tällähetkellä ainakin osassa Nokian nimellä myydyissä puhelimissa.

2. Jos tuoteessa virhe, niin myyjä päättää miten se korjataan. Kaupanpurku harvoin ensimmäinen ratkaisu.

3. Jos ostettuun tuotteeseen tyytyväinen, niin miksi sitä palauttaa? vain osalle Whatsapp merkkaa jotain. Moni ei halua/suostu käyttää lainkaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
döködökö (vahvistamaton)

12

Onko mitään tietoa, koska WhatsApp palautuisi takaisin sovelluskauppaan?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja