Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleeko Microsoftin Android-puhelin Suomeen? Kartta sanoo kyllä

1
Manu Pitkänen

Tuleeko Microsoftin Android-puhelin Suomeen? Kartta sanoo kyllä
Nokia julkaisi vuoden alussa ensimmäiset Android-pohjaiset puhelimensa X:n, X+:n ja XL:n. Vaikka ennusmerkit näyttivätkin puhelimille lyhyttä elinkaarta Microsoftin ostettua Nokian puhelinliiketoiminnan, niin ne saivat tänään jatkoa Nokia X2:n muodossa.

Microsoft ei ole tuonut Android-puhelimiaan virallisesti myyntiin Suomessa, mutta Nokia X:n kehittäjäportaalissa julkaistun uuden jakelukartan perusteella ainakin yksi ohjelmistojätin X-puhelimista olisi saatavilla maassamme. Karttasivua päivitettiin tänään Nokia X2:n julkistamisen jälkeen.

Googlen välimuisti osoittaa, ettei Suomea oltu maalattu karttaan vihreällä vielä viime viikon perjantaina. Vaikuttaisi siis siltä, että Nokia X2 on tulossa myyntiin Suomessa. Kartta ei kuitenkaan sulje pois sitä mahdollisuutta, että myyntiin olisi tulossa jokin vanhemmista Nokia X -puhelimista.Kysyimme Tomi Kuuppelomäeltä Microsoftin viestinnästä Nokia X2:n myyntiintulosta, mutta saatavuutta Suomen osalta ei suostuttu vahvistamaan. Puhelimen hinta ennen veroja ja muita kuluja on 99 euroa.

Alla olevissa kuvissa on jakelukartta Nokia X2:n julkistamisen jälkeen (ylempi) ja ennen julkaisua (alempi). Karttojen perusteella Nokia X:n jakelualue olisi laajenemassa myös Australiaan, Iraniin, Argentiinaan, Chileen, Etelä-Afrikkaan ja Keski-Amerikkaan.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.