Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kalenterit käteen, huhu kertoo Galaxy Note 4 julkaisupäivän

Matti Vähäkainu

Kalenterit käteen, huhu kertoo Galaxy Note 4 julkaisupäivän
Samsung julkaisee tänäkin vuonna uuden Galaxy Note -puhletin, tämä on melko varmaa. Myös se, että syksy on ajankohta, jolloin Note 4 esitellään, on ollut melkoisen varmasti tiedossa. Nyt Etelä-Koreasta kuuluu kuitenkin, että tarkka päivämäärä olisi 25. syyskuuta.

Viime vuonna Note 3 esiteltiin 4. syyskuuta ja luuri lähti kauppoihin myös 25. päivä. IFA-messut järjestetään jälleen syyskuun alussa, jossa uusi Note-puhletti jälleen tullaan ensi kertaa virallisesti esittelemään. Näin ollen Samsung jatkaa samalla hyväksihavaitulla tavalla.
Samsung Galaxy Note 4:ään odotetaan 5,7 tuuman QHD-resoluution (2560x1440) näyttöä, 3 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennustilaa, uusia Snapdragon 805 ja Exynos 5433 -järjestelmäpiirejä sekä 16 megapikselin taka- ja QHD-resoluution etukameraa. Huhut ovat kertoneet, että laitteesta tulee sekä kaarevalla että tasaisella näytöllä varustetut versiot.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja