Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinnostiko Nokian julkaisema uutuus? Kokeile EveythingMe-sovellusta

Manu Pitkänen

Kiinnostiko Nokian julkaisema uutuus? Kokeile EveythingMe-sovellusta
Nokia yllätti teknologiamaailman ja aiheutti paljon pöhinää medioissa julkaisemalla Androidille Z Launcher -kotinäkymäsovelluksen juhannusviikolla. Selvästi raakileena julkaistun sovelluksen ideana on analysoida käyttäjän tottumuksia ja kustomoida alkunäyttöä päivänmittaan sen mukaan mitä sovelluksia mihinkin aikaan käytetään.

Z Launcherin kanssa saman kontekstuaalisuuteen perustuvan vision jakaa EverythingMe-alkunäyttösovellus, jonka kehityksestä kerrottiin ensimmäisen kerran vuoden 2012 alussa. Konsepti oli niin kiinnostava, että Firefox-selainta ja Firefox OS -käyttöjärjestelmää kehittävä Mozilla investoi siihen ja nappasi ohjelmistolta muutaman niksin omaan launcheriin.EverythingMe kuoriutui beta-vaiheesta tämän vuoden alussa ja nyt sen jakelu on aloitettu maailmanlaajuisesti Google Play -sovelluskaupassa. Jos Z Launcherissa on sinusta kiinnostava konsepti, kannattaa EveythingMetä kokeilla (Z Launcher ei ole enää saatavilla).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja