Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tee-se-itse-tuotos tekee Jolla-puhelimesta makrokameran, katso lähikuvaa muurahaisesta!

Matti Vähäkainu

Tee-se-itse-tuotos tekee Jolla-puhelimesta makrokameran, katso lähikuvaa muurahaisesta!
Jolla-puhelimen eittämättä hienoimpiin ominaisuuksiin kuuluu The Other Half -nimellä tunnettu takakuori. Se mahdollistaa erilaisten toimintojen liittämisen puhelimeen vain vaihtamalla takakuorta.

Erilaisten TOH-kuorien rakentaminen onkin paitsi potentiaalinen bisnes myös erittäin mielenkiintoinen harrastus. Kuorten tekemiseen kun ei vaadita mitään kalliita lisenssejä vaan kaikki yhteisön jäsenet voivat rakentaa niitä laitteisiin.

Perinteisesti kuoret muuttavat älypuhelimen teemaa ja värimaailmaa, mutta kehitystyökalujen avulla voi tehdä paljon muutakin. Tietysti kuoria voi rakentaa myös ilman varsinaista yhteyttä laitteen toimintaan.

Uusin mielenkiintoinen muokkaus liittyy Jollan kameraan. Kuten kerroimme testissämme, niin kamera ei ole laitteen vahvimpia osa-alueita, mutta päivitysten ja tee-se-itse-kuorien avulla siitä on jo enemmän iloa. Tämä kuori muuttaa Jollan kameran makromoodiin, jolloin videon tavoin esimerkiksi muurahaisen leukaperät saadaan tarkasti videolle. Huonompana puolena on tosin erittäin kapea terävyysalue. Pidemmittä puheitta itse videoon.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja