Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisee iOS 8:n ensi viikolla

2
Manu Pitkänen

Apple julkaisee iOS 8:n ensi viikolla
Apple kertoi eilisessä lehdistötilaisuudessa aloittavansa kesällä WWDC-kehittäjätapahtuman yhteydessä esitellyn iOS 8 -käyttöjärjestelmän jakelun iPhoneille, iPod toucheille ja iPadeille ensi keskiviikkona, eli 17. syyskuuta. Päivitys tulee saataville iPhone 4S:lle ja iPad 2:lle ja niitä uudemmille mobiililaitteille (myös viidennen sukupolven iPod touchille).

IOS 8:n keskeisimpiin uudistuksiin sisältyvät uusi Quick Type -näppäimistö (mahdollisuus asentaa kolmannen osapuolen näppäimistöjä), tuki ääniviestien lähetykselle Messages-sovelluksella, iCloud Drive -pilvitallennuspalvelu, Family Sharing -käyttöoikeuksienhallinta, Health-sovellus ja widgetit. Käyttöjärjestelmästä löytyy myös uusi Continuity-ominaisuus, jonka ansiosta puhelimella aloitetun tehtävän voi saumattomasti siirtää OS X Yosemitella varustettun tietokoneeseen ja jatkaa työskentelyä sillä.


Apple on avannut myös joukon rajapintoja, joiden avulla sovelluskehittäjät voivat parantaa ohjelmiaan. Näihin rajapintoihin kuuluvat muun muassa HomeKit, Extensibility, HealthKit, CloudKit, Metal ja rajapinta Touch ID -sormenjälkilukijalle. Kesällä Apple esitteli myös uuden Swift-ohjelmointikielen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

digiloo
digiloo

1

Iphone 4S:lle ja sitä uudemmille on sanottu tulevan. Tästä artikkelista saa kuvan että 4S:ää uudemmille.

Vastaa
teppoI
teppoI

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti digiloo:

Iphone 4S:lle ja sitä uudemmille on sanottu tulevan. Tästä artikkelista saa kuvan että 4S:ää uudemmille.

Tuo kohta on nyt muotoiltu uudelleen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja