Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onko tässä ensimmäisen Microsoft-puhelimen etupaneeli?

4
Matti Vähäkainu

Onko tässä ensimmäisen Microsoft-puhelimen etupaneeli?
Microsoftin on kerrottu luopuvan Windows Phone -nimestä, joten tulevaisuudessa puhelimetkin ovat "pelkän" Windows-brändin alla. Samojen huhujen mukaan yhtiö unohtaa Nokia-brändin Lumia-älypuhelimissa. Nyt ranskalaissivusto on puolestaan julkaissut kuvan, jossa puhelimen etupaneelissa komeileekin Microsoftin nimi.

NowhereElse-sivuston julkaisemassa kuvassa on perinteinen neliskanttinen puhelimen etupaneeli, jonka näyttöosa vaikuttaa varsin suurelta. Kyseessä on todennäköisesti yli viiden tuuman näytöllä varustetun laitteen paneeli, jossa reunukset on jätetty minimiin.

Kyseessä voisi olla esimerkiksi seuraava lippulaivamalli, jota voi kutsua jo puhletiksi. Riippuen käden koosta voi laite olla vaikkapa Lumia 1520:n seuraaja. Toki pelkän etupaneelin perusteella on vaikea sanoa laitteesta juuri mitään. Varsinkin, kun on kovin epävarmaa onko kuva edes todenperäinen. Mielenkiintoista on kuitenkin paneelin yläreunassa, kuulokkeen vieressä oleva Microsoft-teksti, joka nykyisellään Lumia-puhelimissa on Nokia.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

4

Microsoft tulee tietysti julkaisemaan vaikka minkälaista mallia, mutta ainoa malli mikä itseäni todella kiinnostaisi, olisi seuraaja Lumia 1020:lle.

Seuraajaan haluaisin kolmemuutosta: suuremman näytön, paremman kameran (vaikka 1020:n kamera jo onkin erinomainen) sekä huomattavasti enemmän tehoa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.